Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Vacanță cu ghinion! Trenul Satu Mare – Mangalia s-a defectat. Călătorii așteaptă pe șine

S-au pregătit pentru concediu, s-au înarmat cu multă răbdare pentru drumul cu trenul până pe litoral, dar din păcate începutul de vacanţă a început cu ghinion. Este cazul celor care au pornit azi spre litoral cu Trenul Soarelui Satu Mare – Baia Mare – Mangalia. Asta din cauza faptului că au ajuns doar până în Benesat (Sălaj), unde locomotiva s-a defectat.

Trenul a pornit din Baia Mare la ora 15.06, urmând să ajungă mâine la Mangalia în jurul orei  9.00. Călătorii acum aşteaptă pe şine ca CFR să trimită o altă locomotivă. Ei au primit asigurări că locomotiva va ajunge în Benesat în jurul orei 17.30.

Deci oamenii nu au altceva de făcut decât să aştepte şi să viseze la concediul mult aşteptat.

Sursa – Vasile Dale

4 comentarii

  1. Andrei Baciu Răspunde

    Da-o incolo de mare !!De vineri incep ”Zilele Benesatului” asa ca ar putea ramane o vreme acolo mai ales ca va canta Pomohaci …

  2. HBC Răspunde

    mai rau sa nu fie …………………hristos a inviat !!!!!!!!!!!!

  3. Radu Răspunde

    Anturaj gresit. Sunt sigur ca daca erau in grupul potrivit se distrau si la Benesat in gara. Frigea o slanina pe peron, 1-2 beri si gata.
    Daca alegi trenul atunci iti asumi 24 de ore doar pe drum

  4. ciu-ciu Răspunde

    asta ne-au facut comunistii!!! ciuma rosie, nu avem nimic in tara…autostrada nema, cai ferate modernizate nema, bine ca toti parlamentarii au vile, yahturi si conturi grase in strainatate ca oricare se poate muta la costa rica in orice moment si sa-si traiasca viata acolo cu toata familia, gunoaiele- Dumnezeu sa “aiba grija” de voi, ca poporul asta de lasi mai greu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.