Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO/VIDEO. Debut spectaculos al Festivalului Medieval. Cavalerii au defilat în centrul Sătmarului

Prima zi a festivalului medieval MedievArtFest a debutat cu o defilare în municipiul Satu Mare. Astăzi, vineri, 20 iulie, cavalerii și domnițele au defilat în Piața Libertății și în Pasajul Coposu, momentul dovedindu-se a fi unul de-a dreptul spectaculos. 

Zeci de cavaleri și domnițe au străbătut centrul Sătmarului la orele amiezii, reușind să acapareze atenția tuturor sătmărenilor prezenți la spectacol. Defilarea a început din fața Catedralei Romano-Catolice, a continuat în sensul din Piața Libertății și s-a încheiat în Pasajul ,,Corneliu Coposu”, acolo unde cavalerii au făcut o adevărată demonstrație de forță.

 

5 comentarii

  1. Zamă de varză Răspunde

    Ce coincidenta ca a început defilarea de la biserica cacatolică. Alte porcarii mai găsiți de sărbătorit sau tre sa majorați impozitele și taxele bieților cetățeni pentru a face rost de alte și alte fonduri folosite pe astfel de cretinisme fără noima. Totuși e curios faptul ca și acum lafel ca la orice sărbătoare din asta fabricata sunteti păziți de forțele de ordine ale statului roman? Dacă sunt atât de inocente aceste sindrofii de ce aveți nevoie de paza armata? Păcat însă ca jandarmii romani și poliția fie ea oricare ar fi executa ordinele venite direct din Orbania fără a crâcni. Încă un pas pana la a fi subjugați total de către cei care au mai parcat pr aceste meleaguri nu cu mult timp in urma. Păcat însă ca au uitat sa plece deși dacă judecam drept sărmanii nici n-au unde ca Mongolia sigur nu-i mai dorește iar noi suntem mult prea Ocupați sa avem vile și aifoane pentru a vedea ce se întâmpla.

    • abc Răspunde

      Schimbă-ți nickul în @zamă de prună că ești cam tulbure, frate! Dacă defilarea pornea de la biserica neterminată ortodoxă de pe Lalelei era OK, nu?

  2. Zăpușală Răspunde

    KKK varianta ungureasca din Ardeal? Urmează răstignirile in flăcări?

  3. comentator Răspunde

    Nu văd cavalerii ordinului pălincii din Satu Mare. Aaaa, deja sunt sub masă!

  4. y Răspunde

    Măi dăștepților, asta nu-i partiumbuli, aia va fi în august! Păstrați muniția pentru atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.