Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO/VIDEO. Mizerie și sărăcie lucie în municipiul Satu Mare. Drama copiilor care luptă să trăiască

Cazul unei familii care trăiește în niște condiții mizere în municipiul Satu Mare a fost scos la iveală de Ovidiu Zimbru, sătmăreanul care s-a făcut remarcat datorită acțiunilor sale umanitare. O mamă și doi copii, de cinci, respectiv nouă luni, trăiesc într-o sărăcie lucie, într-o casă dărăpănată de lângă digul Someșului, în spatele supermarketului Lidl, fără apă curentă ori energie electrică. Dar ce este și mai trist, este faptul că cei doi copilași nu au parte de hrană!

Ovidiu Zimbru face un apel către toți cei care au posibilitatea să dea o mână de ajutor acestei familii neajutorate care trăiește de o bună perioadă într-o mizerie greu de imaginat.

,,Fac un apel la voi. E vorba de aceste două suflete care stau în niște condiții mizere, greu de suportat. Am reușit să aprovizionăm cu hăinuțe, dar restul încercăm mâine. Doamne ajută!”, este apelul făcut de Ovidiu Zimbru.

6 comentarii

  1. Johny Bravo Răspunde

    Dacă chiar vrea să ajute domnul atunci s-o ducă la sterilizat pe inconștienta asta. Săracii copii!

  2. unu Răspunde

    mama copiilor de vina daca stie ca nu poate sa creasca copii de ce nu facut abort? este parinti care traiesc greu si nu cere ajutor asta parerea mea

  3. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Dacă familia nu e capabilă să îi întrețină pe acei copii, atunci ar fi mai bine pentru ei la casa de copii.

  4. dr storm Răspunde

    cine e sa aiba copii are, ei vin dar nu au vina, idiotul are nevoie de educatie sexuala si niste prezervative, copiilor chiar le-ar fi mai bine in grija altora care nu pot avea dar isi doresc copii.

  5. Zece Răspunde

    Natalitatea e in scădere ..familiile fac 1 copil max 2..doar țiganii se înmulțesc ca iepurii!in ritmul asta daca nu se face ceva vor fi mai Multi decât noi!program național de pus fir sterilizator la femeile fara posibilități sa-si întrețină copii..

  6. anonim Răspunde

    Copilul nu are nici o vina! Orice colpil indiferent de nationalitate merita aceleasi sanse de ramane in viata si de a creste sanatos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.