Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

FOTO&VIDEO. RESPECT! Ambulanțierii sătmăreni au intervenit la un accident în Cluj, fără a fi solicitați

O ambulanță din județul Satu Mare a intervenit la un eveniment rutier petrecut în judeţul Cluj, cu toate că nu li s-a cerut ajutorul, echipajul aflându-se în trecere. Un autoturism Volkswagen, care circula spre Baia Mare, a ieșit de pe șosea, între localitățile clujene Coplean și Câțcău, și s-a oprit într-un la de porumb, la câțiva metri depărtare de drum.

În momentul petrecerii incidentului, ambulanța din Satu Mare se afla în trecere, însă, văzând mașina înafara șoselei, au decis să oprească pentru a vedea dacă există persoane ce necesită îngrijiri medicale de urgență. Din fericire, șoferița mașinii avariate nu a fost rănită, accidentul fiind soldat numai cu pagube materiale.

La câteva minute de la acest eveniment, la o distanţă de nici 500 de metri, un alt autoturism a ieşit de ce carosabil, răsturnându-se după ce s-a izbit de un cap de pod. O femeie a fost rănită.

sursa: someseanul.ro

2 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Chiar merita felicitarile si respectul nostru , cei de pe ambulanta ! Prea ne-am obisnuit sa blamam cadrele medicale si tot ce se intampla in sistemul sanitar ! Iar cand se-ntampla un lucru normal , pozitiv , reactionam ca si cand ar fi ceva iesit din comun ! Cred ca ar trebui sa redevenim cei de odinioara , cei care stiu sa aprecieze lucrurile normale , sa se comporte normal , sa ne bucuram de ……..bucuriile altora nu doar de ale noastre , sa mai zicem si-un multumesc in loc sa ne-ncruntam privirea si sa uitam de atata povara cata e pe umerele noastre ! In rest , s-auzim numai de bine !

  2. Rodica Răspunde

    Rectific ….. umerele noastr , cu umerii nostri! Se vede treaba ca nu e bine sa vorbesti la telefon in timp ce mai si postezi comentarii ! Asta , inainte sa mi-o iau de la binevoitori !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.