Ultima actualizare: azi, 13:35

Locale

FOTOGALERIE. A fost lansat Satu Mare City App! Cum funcționează noua aplicație a Primăriei

În cadrul unui eveniment festiv ce a avut loc în această dimineață, joi, 5 iulie, la Centrul Tehnologic, de Inovare și de Afaceri, a fost lansată, oficial, noua aplicație a Primăriei, Satu Mare City App.

În cadrul evenimentului a fost făcută o prezentare amănunțită a platformei Satu Mare Smart City, a principalelor sale funcționalități și vor fi anunțate și principalele priorități de investiții ale municipalității în dezvoltarea conceptului de oraș inteligent.

“Trecerea la o societate informaţională şi la o economie bazată pe cunoaştere prin utilizarea tehnologiilor digitale şi a internetului contribuie la maximizarea beneficiilor pentru societate, creşterea productivităţii și competitivităţii şi a numărului locurilor de muncă. Astfel, am considerat că implementarea acestui proiect trebuie să se bazeze pe trei componente majore: sistemul intern de management al documentelor, aplicația mobilă și pagina web, toate trei fiind compatibile și interconectate. Următorul component important de management digital pe care îl vom dezvolta se va referi la implementarea unei rețele a senzorilor prin care vom eficientiza serviciile publice: transportul în comun, siguranța publică, precum și alte provocări în domeniul digitalizării”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Noua aplicație este deja funcțională și poate fi descărcată pe orice smartphone cu aplicație iOS sau Android. Vă prezentăm pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a descărca, iar mai apoi pentru a vă autentifica în aplicație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.