Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

FOTO. Oameni de afaceri turci, la Satu Mare. Important eveniment economic

Mai mulţi reprezentanți ai mediului de afaceri și ai mediului public, participară astăzi la Forumul economic „INVEST in Satu Mare”, forumul organizat din inițiativa deputatului Octavian Petric și de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), condus de Florin Jianu.

La eveniment au participat ambasadorul Republicii Turcia la București, Excelența Sa Osman Koray Ertaş, însoțit de Güven Güngör – președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România, de Ömer Süsli –  Președintele Consiliului de Afaceri Turcia – România și de alți 11 oameni de afaceri turci care desfășoară afaceri de succes în țara noastră și sunt interesați să investească în zonă.

De asemenea, mai participă președintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, Florin Jianu,  directorul general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Alexandru Petrescu, secretarul de stat din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Paula Pîrvănescu, secretarul de stat în Ministerul Finanțelor, Florin Iura, deputatul Octavian Petric, reprezentanți ai unor asociații patronale din Nord-Vestul țării și un număr important de reprezentanți ai mediului de afaceri din Satu Mare și ai autorităților locale.

După Forumul propriu-zis va urma o sesiune de discuții libere, iar apoi, oaspeți vor vizita Băile Termale Tășnad şi zona turistică Luna Șes. În fiecare locație, vor fi prezentate oportunitățile de investiții și vor avea loc întâlniri cu mediul de afaceri local.

Scopul declarat al Forumului este de a pune la aceeași masă diferiţi actori ai mediului de business, public, politic şi diplomatic, pentru a genera noi oportunităţi de dezvoltare economică a judeţului Satu Mare și de a ajuta firmele locale să-și dezvolte companiile ori să inițieze noi afaceri, inclusiv parteneriate de import-export.

Forumul Invest România – Satu Mare se afla la a VIII-a ediție națională, după evenimente similare care au avut loc în județele Constanța, Galați, Prahova, Arad, Târgu Mureș, Bacău, Ialomița.

Componența delegației Asociației Oamenilor de Afaceri Turci -TIAD însosiți de ES Koray Ertaș – Ambasadorul Republicii Turcia, consilierul economic Hakki Burutçu, președintele TIAD Güven Güngör și președintele Consiliului de Afaceri Turcia – România – DEIK, Ömer Süsli.

–  ES Koray Ertaș – Ambasadorul Turciei la Bucureşti;

–  Hakki Burutçu – Consilier economic Ambasada Turciei la București;

–  Güven Güngör  – Președinte Asociația Oamenilor de Afaceri Turci din România – TIAD

–  Ömer Süsli –  Președintele Consiliului de Afaceri Turcia – România – DEIK și Homelux

–  Ercan Çölmekçi – Premier Global Investment SRL

–  Naci Kanbay – Turk Rom SA

–  Ahmet Hamdi Demirel – AHD GBD Consultants SRL

– Halit Öztürkmen – Construct Aprodex SRL

–  Metin Doğan – Natural Energy Prod SRL

–  Hüseyin Aykol – Anadolu Automobil Rom SRL

–  Gökhan Sönmez – Viso Construction Works SRL

–  Özkan Tezel – Tezcon Storage Systems SRL

–  Mustafa Okşar  – Romatermit Construct SRL

–  Cemil Akkaya – Director IT TIAD

–  Dirjan Panfil – Consilier TIAD

12 comentarii

  1. Dragos Răspunde

    Buna treaba,
    O SA AVEM SAORMERII mai ales ca la intalnire a participat si d-nul IURA…asta mananca 20…

  2. Ana Poda Răspunde

    Un ”bairam” ca data trecuta cand au mai fost si…atat !!In ce sa ”investeasca” in Satu Mare ??Tavi vrea sa arate fostilor colegi de pe colt de la Piata nr1 cat de ”mare” a ajuns,insa treaba nu are niciun efect !!

  3. lucas notaras Răspunde

    Ce de investitori!!!! :Cici Marinescu de la cabinetul prefectului, looserul adi micle de la psd,fostul prefect radu giurca (curca), fostul city manajer babut de la alde, primarita aurelia fedorca de la negresti cu sotul ei , un ambasador al semilunii si 5 butikari de kebab!!!!! cred ca si Ponta e invidios ca a avut si el un forum cu oameni de afaceri chinezi la Bucuresti…cu rezultate ZEROOOO(nici centrala de la Tarnita nu s-a mai facut). ZEROOO va fi si la astia, un euro(leu) nu se va investi pentru ca la dume si bla-blauri tavi petric e PRIMUL, la realizari insa e ULTIMuuuUL!!!!!

  4. Rodica Răspunde

    Petric strica toata poza , ca daca-si mai deschide si gura fug toti investitorii ! Care investitori , s-o spunem pe a dreapta au mai fost si-n anii trecuti si au… veni,vidi, vici ! (Cioc guzel -cum ar zice turcii , nu cum ar scrie!)

  5. Ciprian Batea Răspunde

    Rodica Rodica da stilata esti…da să-și deschidă petric fermoaru să-ți fluture bota pe la bustu tau investitorii ar fugii dar tuh ai sta la un botic…la un mumu de deputat….

    • Dac Bulibas Alupigus Răspunde

      @c.batea- da’ de unde stii tu ce ”bota” are tavi in dosul fermoarului ?Uite cum se dau unii de gol !!:)

    • Rodica Răspunde

      Vocabularul si limbajul tau , spun totul ! Hai , sictir !

  6. ciprian b.. Răspunde

    STIMATE Dac Bulibasa in romania oamenii gandesc normal femeile au ….. tuh de unde dracu esti din statu paralel a lui drcnea????

  7. #Supuru de sus Răspunde

    Fratilor, m-am uitat la poze si nu l-am vazut pe Govorache si nici pe Nicu din Piscari, sau ei nu-s afaceristi?

    • abc Răspunde

      Erau ocupați cu centura de ocolire a Sătmarului. Probabil de acolo se speră să vină money, money, money.

    • Dac Bulibas Alupigus Răspunde

      Tavi cred că stie turceste incă de mic si chiar si acum se exprimă cateodată din greseală in turceste,de-aia unii nu inteleg nimic din ce spune.Mircea si Nicu n-au fost invitati pentru că nici data trecută n-au stat la băutul paltăului !!Plus că Tavi sigur nu ar vrea sa impartă ” succesul” cu nimeni că nu-i usor să aduci atatia turci odata!!Doar Stefan cel Mare sau Mihai Viteazu mai reuseau asa ceva !!Ben Baklava yemek !!!

  8. Johny Bravo Răspunde

    Întâlnire cu sloganul ”Ete fâs” sau altfel spus zero barat. Mâ gândesc că la anul va fi repriza a doua doar vom fi în campanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.