Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Ioana Bran clarifică situația. Și-a cumpărat bilet, nu a fost alungată

Ioana Bran clarifică situația cu privire la intrarea sa de la turneul BRD Bucharest Open. Aceasta precizează că nu a fost alungată la intrare și că și-a cumpărat bilet.

Redăm în continuare mesajul integral al Ioanei Bran, postat pe pagina sa personală de Facebook:

În urma câtorva surse media care în ultimele zile au difuzat o știre falsă în ceea ce mă privește, mă văd nevoită să fac următoarele precizări:

– Nu am vrut să intru fără bilet la turneul BRD Bucharest Open. Eram invitată de către organizatori și nu aș fi avut nevoie de bilet. Dovadă sunt și imaginile din tribuna de unde am vizionat meciul, alături de oficiali ai competiției. Și unde am rămas până la miezul nopții și am urmărit un meci extraordinar

– Am considerat că este normal să îmi cumpăr bilet și nu mi-am închipuit că acest simplu gest poate fi transformat într-o știre negativă. A-ți cumpăra bilet este un gest de normalitate și un sprijin simbolic pentru competiția respectivă. Înmulțit cu sute sau mii de spectatori înseamnă un sprijin real pentru sport

– Nu m-am simțit umilită pentru că mi-am cumpărat bilet, dar dacă unii așa consideră, le transmit că sunt dispusă să trăiesc și pe viitor , oricând, asemenea “umilință”

– La intrare, nu am fost nici alungată, cum se scrie și nici nu m-am prezentat lucrătorilor care asigurau accesul, care nici nu au știut cine sunt și nici nu mi-au refuzat accesul, din simplul motiv că aveam bilet.

– Fără să fie un sfat despre cum să își facă meseria, sper, pe viitor, ca jurnaliștii să verifice asemenea informații și să mă întrebe și pe mine înainte de a le publica

10 comentarii

  1. dr storm Răspunde

    mai exact portal sm clarifica situatia!

  2. Ionel Răspunde

    zdreanta de la minister face precizari :))) precizeaza-ne tunul de 75k mii euro dat in aceasta vara! Multumim anticipat!

  3. Sensei Gyuri Răspunde

    Multi jurnalistii sunt precum rares si oreste,adica de kkt !!

  4. mihai Răspunde

    Ha ha ha , puradeiul cu bilet

  5. Rodica Răspunde

    Tovarasa Bran , nu mataluta trebuie sa clarifici situatia ! Cine se scuza , se acuza ! Pe langa faptul ca esti …..nici macar paralela cu sportul , stim prin ce intamplare ai ajuns acolo! Multipla campioana olimpica , mondiala si europeana ( ca de nationala nu mai zic) la ….impartit palinca ! Din respect pentru atatia sportivi de valoare pe care i-a dat Romania ar trebui sa stai ….departe si de-oparte de aceasta functie ! Da nu , trebuie sa demonstrezi zicala cu prostul nu e prost destul , daca nu e si fudul ! Lumea s-a saturat sa vada cum va afisati si la evenimentele sportive – lasati-ne macar atat , bucuria victoriilor sportivilor nostri , care reprezinta cu adevarat Romania , ca-n rest ati furat tot ce se putea fura !

  6. justitiabil Răspunde

    Fratele ministeresei a intermediad una dintre cele mai mari spagi din Romania , aproximativ 1 milion de euro , pentru care Danial Bran a incasat 280 mii euro . Te miri ca cei de la putere vor legi anti justitie . Procesul se judeca de un an in apel la ICCJR unde celalalt inculpat in cauza Muresan Michael zis power incearca sa-si scoata certificat de nebun sa scape de inchisoarene . E o practica printre politicieni sa scape de DNA dar se preia si de interlopi de joasa speta . Power s-a interesat de regimul de la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola, care este unul cu mult mai lejer chiar si decat cele din spitalele penitenciar. Ca in vremea comunistilor … ai dunga rosie in buletin scapi de militie .

  7. Garuboz Răspunde

    Mai Gyuri tu nu ai fata nici sa-i pupi in cur pe Rares si Oreste esti prea murdar si complet ANALFABET.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.