Ultima actualizare: azi, 14:49
Locale

Rafaelo Varga a intrat la liceu cu 9,51. Vrea să facă două facultăţi şi să-i ajute pe copiii părăsiţi

Părăsit la naştere, tânărul artist sătmărean Rafaelo Varga, care a participat la X-Factor, unde l-a impresionat până la lacrimi pe Ştefan Bănică jr, a intrat la Liceul Teologic cu media 9,51.

Părăsit la naştere, tânărul muzician a crescut fără iubirea mamei sale prin centrele de copii din Satu Mare, oraşul său natal. Cu toate acestea, Rafaelo Varga a învăţat şi a intrat la Liceul Teologic cu media 9,51.

O performanţă cu atât mai mare cu cât mama sa i-a spus, la un moment dat, că nu l-a dorit. ,,Mi-a spus că am apărut din greşeală, că am fost un copil nedorit. Și aşa încep şi versurile de la primul meu single pe care urmează să îl scot prin aprilie, cu videoclip, cu tot. Am simtit că trebuie să-i arăt că am apărut cu un scop, chiar dacă ea nu m-a dorit. Și că, la un moment dat, o să fie mândră de mine. Cel puţin sunt singurul din toată familia mea care am câteva clase. Am nouă clase terminate. Sunt în clasa a zecea, acum. În familia mea nu are nimeni nicio şcoală, nu învaţă nimeni”, a declarat Rafaelo Varga pentru Jurnalul Naţional.

Acum, Rafaelo Varga spune că îşi doreşte să facă două facultăţi şi să-i ajute pe cei care au rămas în casele de copii din ţară: „Simt că trebuie să fac ceva. Să mă lupt ca şi colegii mei din casele de copii să aibă măcar 10% din ceam eu. N-o să mă las la gândul că, gata, am scăpat din casa de copii. Vreau să fac Jurnalismul şi Psihologia. Două facultăţi vreau să fac. Psihologia pentru că vreau să ajut. Vreau să-i ajut pe colegii mei care se vor confrunta sau se confruntă cu ceea ce m-am confruntat şi eu. Și vreau să fac Jurnalismul pentru că e visul meu să ajung prezentator de ştiri, sau prezentator la o emisiune, sau reporter. Pas cu pas”.

Mai mult, Rafaelo îşi doreşte o familie a sa: „O să-mi iubesc copiii atât de mult! Îmi doresc să am cel puţin doi copii şi vreau să le ofer ceea ce eu nu am avut”.

 

 

Un comentariu

  1. pop Răspunde

    bravoooo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ioana Bran clarifică situația. Și-a cumpărat bilet, nu a fost alungată

Ioana Bran clarifică situația cu privire la intrarea sa de la turneul BRD Bucharest Open. Aceasta precizează că nu a...

Închide