Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Spărgător de locuințe, la doar 14 ani. A păgubit mai multe persoane

Ieri, 24 iulie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Andrid, asigurând serviciul de patrulare pe raza Secției Poliție Rurală Petrești, au fost sesizaţi telefonic de către patru persoane de pe raza localităților Irina, Dindești și Portița despre faptul că o persoană necunoscută le-ar fi sustras bunuri din locuință.

În fapt, aceștia au reclamat faptul că în cursul zilei de ieri, 24 iulie a.c., o persoană necunoscută ar fi pătruns în curțile acestora și în imobile, de unde ar fi sustras mai multe sume de bani.

Astfel că, în urma verificărilor și căutărilor efectuate, polițiștii au depistat un minor, de 14 ani, din municipiul Carei, asupra căruia au fost găsite sumele de bani sustrase, care au fost predate ulterior persoanelor vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză cercetările continuă în dosarul penal întocmit cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Sursa – IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Alex Răspunde

    Cand te uiti la poza imediat iti vine in minte sistemul nostru de invatamant. La 14 ani este instruit sa fure de la altii, nu vreo meserie nobila care sa-i asigure un venit decent, ci cu totul altceva. Nu cred ca face parte din categoria de “tampiti” a lui Base ci din cu totul alta mult mai rasata. Eu nu cred ca Bunul Dumnezeu, atunci cand l-a creat pe om, a fost multumit de ceea ce a facut asa cum nu cred ca orice om implicat in sistemul de invatamant ar putea fi mandru de acest produs uman. Totusi, nu incetam sa facem o selectie discreta, desi nu suntem de acord cu ea, eliminand si marginalizand copiii nostri valorosi si promovand pe cei slab pregatiti sau cu probleme de comportament. Rezultatul, ne trezim furati in diferite feluri, ne trezim loviti de fantome sociale, care apar cand nu te astepti si dispar rapid fara urma. E un caz fericit ca politia a reusit sa-l captureze, multi insa, circula printre noi fara macar sa-i dibuim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.