Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

VIDEO. Cum va arăta fântâna arteziană din centrul Sătmarului. Concept demn de un oraș european

Consilierii au votat, iar astfel zona centrală a municipiului Satu Mare va intra într-un amplu proces de reabilitare. Un concept modern va fi adoptat pentru a amenja un spațiu public generos, iar aspectul fântânilor arteziene reprezintă un prim pas în acest sens.

În imaginile următoare puteți vedea cum va arăta fântâna arteziană din Piața 25 Octombrie, odată cu implementarea proiectului privind reabilitarea Centrului Nou al municipiului Satu Mare. Un concept modern, demn de un oraș european!

Zona Centrul Nou

În cadrul proiectului care vizează modernizarea Centrului Nou al municipiului Satu Mare se propune reconfigurarea Pieței 25 Octombrie, integrarea în peisajul arhitectural a unei piste de biciclete, refacerea fântânii arteziene și amenajarea unui spațiu public generos pentru organizarea de evenimente și întruniri publice. Astfel, se vor reface gradenele, Pasajul Corneliu Coposu, trotuarele și iluminatul public, astfel încât prin toate intervențiile propuse se va obține îmbunătățirea amenajărilor peisagistice și se va crea un mediu propice pentru activități de petrecere a timpului liber.

 

3 comentarii

  1. M Răspunde

    fantana e frumoasa, ce vad in jur mi se pare beetooon, da chiar beton. foarte naspa, unde sunt culorile de acum? iar ne intoarcem in perioada comunismului, beton peste beton, sa fie totul gri.

    maari arhitecti avem, bravo!

    • abc Răspunde

      Beton, beton tare, adică tarrbeton.

    • Unu' Răspunde

      Și tu ce ai pune în loc? Iarbă?? Nu uita că este punctul 0 al multor evenimente organizate în oraș, la careparticipă multă lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.