Ultima actualizare: azi, 16:56
Locale

VIDEO. Despăduchere în grup la Carei

Imagini incredibile suprinse ieri după-amiază în Carei, în spatele unui bloc situat de pe strada Titulescu din cartierul Mihai Viteazul nr.1. Trei copii care stau pe o bancă recurg la o despăduchere reciprocă, fiind suprinşi în videoclipul înregistrat de un cititor al portalului Opinie de Carei.

„Nu se poate aşa ceva. Este de-a dreptul absurd să asişti la aşa ceva în secolul XXI. Noi ne lăsăm copiii să se joace pe acolo, iar alţii se curăţă de păduchi în acelaşi loc”, a declarat cititorul revoltat care ne-a transmis incredibilul videoclip.

sursa: opiniedecarei.com.

 

 

Un comentariu

  1. Alex Răspunde

    Nu cred ca paduchii sunt constienti de secolul in care traim. Din pacate pe langa Statul Paralel avem si o Populatie Paralela cu probleme specifice, care devine vizibila din cand in cand. La nivelul ei, in problema paduchilor asta e rezolvarea, rezolvare care este cuibarita din vremuri ancestrale in creierele lor. Din punctul nostru de vedere depinde cum ii tratam, ca fiind oameni, ca fiind animale sau ii ignoram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Două capre au ieșit la plimbare, în municipiul Satu Mare

Două capre au ieșit la plimbare în această după-amiază, sâmbătă, 7 iulie, în municipiul Satu Mare. O sătmăreancă a surprins...

Închide