Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

VIDEO. Maşina M**E PSD, la Satu Mare. S-a filmat un nou videoclip împotriva PSD

Celebrul Audi înmatriculat în Suedia cu numărul de înmatriculare M**E PSD s-a aflat astăzi în Satu Mare. Maşina a apărut în noul videoclip al trupei ARMA, formată din Mihai Marcocean și Darius Constantin.

Autoturismul s-a plimbat pe străzile din oraş, fiind luate mai multe cadre.

“Astăzi am filmat videoclipul special în Satu Mare. A venit Răzvan Ştefănescu cu Audiul lui nu numărul M**E PSD”, a spus Darius Constantin.

Urmează editarea clipului, după care va fi postat pe internet.

“Cine vrea să vină cu trupa ARMA la protestul anti PSD din Bucureşti, avem autocar. Nu trebuie să plătiţi cazare”, au transmis membrii trupei.

42 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    Poate a adus cativa drogati sau poponari din Suedia. Sa se duca cu aia daca vrea sa mearga.

  2. Alex Răspunde

    In Romania cele multe voturi le aduc cei care sunt pe post de victima. Nu stiu daca asta isi doresc cei cu masina. La urma urmei poarta sigla PSD-ului si la cat de culta e populatia de pe strada m-ar mira sa aiba efectul dorit de ei … oricum banuiesc ca au rovinieta.

  3. Jan Răspunde

    Nu vrei sa spui tu cine te finanteaza ?
    Ca doar nu din banii cistigati din culesul cartofilor in Suedia suporti cheltuiala cu hoinareala prin toata Europa.
    Vezi ca Soros este pe o panta in cadere. Nu miza prea mult pe el…!

    • Unu' Răspunde

      Bă, ești prost?!? Te-ai uitat la clip? În primele secunde Darius spune clar că Soroș i-a dat mașina!
      Dacă vrei și tu una, trebuie daor să ieși la proteste, dar tu la alea ale infractorului dragnea!

  4. cleo Răspunde

    Cum zice cineva ciuma roșie postacii de serviciu sar grupir și o dau ba cu soros,ba cu culesul cartofilor și a căpșunilor , Ei nu realizează că vremea lor a trecut , mai au căteva zile , maxim luni și la revedere idioți, șeful vostru dracnea intră la pârnaie , pesedeaua e scoasă inafara legii . .
    Lumea se schimbă , nu vă mai suportă nimeni și copii din leagăn știu chestia asta cu muie psd .

    • vreau dreptate Răspunde

      ahahahah ce tare asta =))))))))))
      ma subscriu!
      ps. ms, mi-ai facut ziua mai frumoasa, respect.

  5. Zece Răspunde

    Da..foarte educativ, mai ales pentru copii..asa vorbiți de muie parca a-ti vorbi de inghetata!sa va fie rusine!!

    • Raul Răspunde

      Faptul ca suntem condusi de un repetent, penal, condamnat care a vandut bere la halba in satul sau ce zici? Acest lucru e educativ pentru copii nostri? Viorica Dancila, semianalfabeta, care pe vremuri a predat la scoala, a fost educativa pentru copii? E educativ sa vezi ca nu s-au construit spitale de 30 ani, nu s-au facut autostrazi, nu s-au investit in educatie, copii nu au manuale? De asta ar trebui sa ne fie rusine…

      • Sensei Gyuri Răspunde

        Pe langa ca-s prosti is si cocalari.Se pot lua de mana cu Nelson Mondial si cu prostul ala cu maseratti.

      • justitie Răspunde

        ca a furat banii si de la orfani ce educativ e pentru copii???
        gunoaie fara scrupule, si iadul este un loc mult prea luxos pentru asa…caractere

    • Unu' Răspunde

      Ăștia au fost educați ca și mini-stresul educației, tovarășul pamblică!

  6. Ana Poda Răspunde

    Cat pot fi unii de redusi !!Ce cred ei, ca impresioneaza cu aceste ”idei” de doi bani ??Iar ca ”muzicieni” sunt zero barat !!Au prins si ei un ”contract” sorosist iar acum se murdaresc peste tot cu rahat !!! Plus ”prafurile pentru mama mare” !!

    • Altu Răspunde

      Voi cu Soros ăla sunteți de tot râsul,eu dacă urăsc PSD înseamnă că sunt plătit? Tu care te uiți toată ziua la latrină tv și îi lingi spumele lui Badea ești spălată pe creier,dc îl ai

      • Andrei Baciu Răspunde

        Nu !Cei care nu sunt platiti sunt prostii celor care au luat bani pentru a-i manipula pe prosti !! !!Daca romanii isi doreau altceva decat PSD nu trebuiau decat sa se prezinte la vot !Asa se defineste democratia ,alegeri libere ,nu ”…” sau ….aruncat pe ventilator !!Daca cei care nu au fost la vot si striga acum ”…” ,inseamna ca noi ceilalti ar trebui sa-i scuipam cand ii intalnim??N-o s-o facem,pentru ca-i vedem cat sunt de neputinciosi !!Cine credeti ca va participa la ”marele protest” anuntat su surle si tarambite la realitatea de rares bogdan si oreste??Niste derbedei si galeriile rapid,dinamo si alti pierde vara de prin ferentari,pantelimon,vitan sau alte cartiere rau famate din Bucuresti unde consumul de droguri a atins cote alarmante !!Priviti-i pe astia doi cu, audiul lor,cata incredere sa ai in ei ???Ascultati-le vocabularul,ascultati-le modul de exprimare !! Vai,steaua lor !!

        • Altu Răspunde

          Și ăia care au fost la mitingul PSD toți au fost intelectuali! Imaginile au vorbit de la sine, plus că au fost obligați sau plătiți să fie acolo. Și să fim serioși cine susține PSD, bugetarii care au salarii nesimțite față de privat și pensionari care se vând pe o sticlă de ulei. Asta nu e guvernare,e haiducie, luăm de la privat și dăm la stat. Asta e economia in Romania

          • Ana Poda

            Ai perfecta dreptate,insa de ce cei care lucreaza la privat nu fac greve si accepta salariile de mizerie,insa fac greve si ameninta cu incetarea activitatii profesorii si medicii,tocmai cei care au cele mai mari salarii ??!!Daca intr-o singura zi nu s-ar prezenta la munca toata fabrica Drexi,ori ar sta in curtea fabricii,sa vezi ce tam tam ar fi,si ce promisiuni ar incepe sa sara din partea bossilor de acolo !Dar nu sunteti uniti,la fel ca toata romania !!De-aia sunt destepti bugetarii,ca stiu sa obtina ceea ce vor !!Cei de la finante au iesit in strada intr-o zi,au amenintat ca nu aduna banii la buget pana nu le maresc salariile !!A doua zi Ialomiteanu le-a introdus in salariul de baza cele trei salarii de merit compensatorii!!Acum castiga printre cele mai mari salarii bugetare !!

          • Altu

            Tu nu înțelegi că pe stat îl doare la banană dacă o firmă privată face grevă pt că nu împiedică funcționarea statului.Guvernul nu își bagă nasul la privat doar când mărește impozitele,nu are treabă cu conflictele de muncă în privat. Prin codul muncii actualizat muncitorii sunt la mana patronilor. Nu poți compara regimul din privat cu cel bugetar

          • Rodica

            Te-ai gandit ce-ar fi bugetul acestei tari fara banii de la privat ? Nu stiu daca ai cunostinte financiare , dar circa 80% din bugetul Romaniei este constituit din banii adunati de la privat ( obligatii financiare gen tva, impozit pe profit , pe dividente , contributiile dupa angajati , la care se mai adauga amenzile cu nemiluita plus o mie si una de taxe inventate pentru ca banii nu ajung veci ), iar privatul nu-si permite efectiv sa dea salariile si sporurile ce se dau la bugetari ! Ce sa mai vorbim de programul de lucru , zile libere si concedii ? Asta da egalitate in drepturi si nediscriminare !

    • Soros Răspunde

      Eu le-am dat banii pentru mașină, atât, nu am semnat niciun cotract!

  7. Zece Răspunde

    Răul..si ai gasit tu PSD-ul de vina pentru ce spui?!toate partidele care s-au perindat la guvern nu au facut nimic pentru țara!asa ca ar trebui pus acolo PSD,PD,PNL si restul!iar cu dosare făcute la comanda nu stiu ce sa zic cat de penali sunt

    • Raul Răspunde

      Nu am problema cu PSD-ul!!! Am problema cu penalii, cu repetentii si cu analfabetii.

  8. Altul Răspunde

    Tipul in alb musteste de prostie.Un om mai țărănoi ca asta sincer n-am vazut in viața mea.Niste amărați care merită mila noastră,nu aprecierea noastră .Doamne,in ce țară trăim !

  9. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Înjurăturile grobiene nu țin loc de propagandă electorală. Muți rezistenți de astăzi și-au băgat picioare în ziua alegerilor, că doar nu își pierd vremea, iar acuma vor anticipate.
    Democrația nu îi poate mulțumi pe absolut toți, că și în SUA mulți îl contestă pe președintele Trump, dar rezultatul alegerilor trebuie respectat.
    Daca dreapta romaneasca inseamna vechiul PDL aciuat in PNL, atunci nu sunt de dreapta.
    Dreapta inseamna sa sprijini oamenii de afaceri, nu sa dai marmura (cazul Marmosim) lui Videanu si parcarile (cazul parcarilor Dalli) lui Cocos si Udrea.
    In fine, daca PDL va fi scos din PNL, redevin de dreapta, pana atunci nu. Iar in useristi, care nu sunt in stare de discursuri politice, numai de sloganuri, eu in ei nu cred.

  10. Mihai Secosan "pistruiatu'" Răspunde

    Ma portal de 2 lei, de ce tot îl promovati pe boschetarul ala de Mihai? Toata ziua cerseste bani de la PNL, Romeo io zis clar ca nu-i mai da

  11. Florin Răspunde

    Pic si poc salvează Romania. Cea mai tare gluma. ???. Oameni buni trezitiva. Suntem de tot rasul.

  12. Norick Răspunde

    Asta da culura ! Banuiesc , ca si acasa asa vorbiti intre voi… :-)))
    Poti sa ai tu audi sau chiar rolls royce , ca tot taran ramai…

  13. Ion Răspunde

    @Pt. toata lumea care posteaza pe aici: – O sa plece si Dragnea, ca nimic nu-i vesnic, si o sa dispara sau se va transforma si PSD si ca PSD si toate partidele actuale. Peste 20 de ani toate acestea vor si vagi amintiri. Dar ce va dainui si se va amplifica si o sa scriem si in imnul national si in Constitutie si peste tot va fi acest, banal de acum, “MUIE BAI!!! MUIE” …

  14. IoBag Răspunde

    Parlamentu-i o duduie
    Sta pe tocuri d`alea, cuie,
    Duie Mragnea si se suie
    sa ii dea lui Monta Puie
    Stelian Maria

    • Unu,altu,etc. Răspunde

      Wow,cata inspiratie,ce rime frumoase,dintr-un vocabular servit acasa cu copii si restul familiei !!Pofta mare la… ”…” !!La toata familia !

  15. matroz Răspunde

    @:si uita asa ,toti ce citim amdevanit niste …!
    … da-i afara pe purtatorii de …,sau inchide sandramaua!Ne facem de …!

  16. Soros Răspunde

    100 de milioane de euro m-a costat ….astora.Am luat cea mai mare tzapa.Dancila tot prim ministru,dragnea tot sef la psd cu belina si teldrum , iohannis ramane cu banii din chirie iar ciolos,copilul meu de suflet, ramane un ….fraier.Ce …mai mare ca asta?

  17. Unu',altu',etc. Răspunde

    Cica ar urma sa se faca un referendum pentru modificarea Constitutiei.Populatia romaniei se va redefini,90 % romani iar minoritarii,restul de 10 % se vor numi …!!Iohannis este minoritar !

  18. Worm Răspunde

    Natiunea asta e de tot rîsul! Va meritati soatarta! Analfabetii ….Sa mergeti în p..a mea toti !!!!!!!!!!!!!!

    • Rodica Răspunde

      Dar dumneata din care natiune faci parte , ca postezi cu acest limbaj elevat ? Esti e tot plansul daca asa consideri ca trebuie sa-ti exprimi nemultumirea !

      • Van Gogu Răspunde

        Ce moaca de ”Da MUIEti-s posmagii ?” au patrupezii astia doi.Adica de prosti.

  19. RO Răspunde

    Vierme, “sotarta” ta care crezi ca este ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.