Ultima actualizare: ieri, 19:53
Locale

Angajați ai Ministerului condus de Ioana Bran, în grevă generală

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret (SNST) a anunţat că salariaţii din unităţile subordonate Ministerului Tineretului şi Sportului şi din federaţiile sportive naţionale au intrat în grevă generală începând de astăzi, 8 august, de la ora 8.00, scrie Hotnews.

”De la declanşarea protestelor nu s-au făcut progrese în rezolvarea nemulţumirilor celor care muncesc în Sport şi Tineret, MTS-ul nu a iniţiat negocieri reale pentru deblocarea situaţiei reclamate. Angajaţii din subordinea MTS sunt hotărâţi să îşi recapete drepturile, să nu mai muncească fără să fie platiţi şi solicită <<plată egală pentru muncă egală>>.
Am acceptat prea multe compromisuri care ne-au transformat într-o masă de manevră şi aproape că am început să credem că asta este normalitatea. Ministerul Tineretului şi Sportului trebuie să înţeleagă că suntem determinaţi să ne obţinem drepturile şi că nu vom da înapoi”, după cum se specifică într-un comunicat al SNST.
Protestul se desfăşoară la nivel naţional si afectează activitatea din Cluburile Sportive Municipale, Direcţiile Judeţene pentru Sport şi Tineret, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, Casele de Cultură ale Studenţilor, Complexurile Sportive Naţionale şi Federaţiile Sportive Naţionale.
Sursa: Hotnews

Un comentariu

  1. Lyly Răspunde

    Niste nerecunoscatori care nu vor sa vada si sa accepte marile realizari ale guvernelor psd si ale ministresei de Satu Mare …….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO. Noile firme au început treaba în Satu Mare. Florisalul ar trebui să ia notițe

O firmă din București și alte două din Satu Mare au început deja să lucreze la întreținerea spațiilor verzi din...

Închide