Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Momentul în care tânărul sătmărean se îneacă în lac, filmat de prieteni!

Momentul șocant în care tânărul sătmărean de 22 de ani s-a înecat în lacul Paraschiva de la Sovata a fost filmat de prietenii lui, care credeau că glumește. Imaginile au fost difuzate de Observator.
Tânărul de 22 de ani, din Băbăşeşti, a mers cu iubita şi cu mai mulţi prieteni pentru a face baie în lac.
La un moment dat, el a rămas singur în apă şi a început să dea din mâini. Pe imagini se poate observa cum prietenii lui chiar încep să râdă în momentul în care acesta se luptă pentru viaţa lui.
După câteva zeci de secunde în care tânărul s-a zbătut să iasă la suprafaţă, unul dintre prieteni a intervenit şi a intrat în apă pentru a-l salva.
Din nefericire, tânărul s-a înecat şi a dispărut sub apă.
Prietenii lui au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii din judeţul Mureş.
După aproximativ 40 de minute de căutări, scafandrii l-au adus la suprafaţă pe tânărul de 22 de ani.
Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Înregistrarea poate fi văzută aici.

Daniel O. locuia în Băbășești, terminase cursurile la Liceul cu Program Sportiv și lucra ca agent la o firmă de pază din municipiul Satu Mare. Era un tânăr fericit și cu ambiții mari, iar vestea morții sale a venit ca un adevărat șoc pentru toți cei care l-au iubit și l-au cunoscut.
sursa: Observator.tv

6 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Totusi timpit trebuie sa fie cineva sa se amuze pe seama unuia care striga disperat pentru a ramine in viata.
    Nu am cuvinte. Ma opresc aici.

  2. Unu' Răspunde

    Avea bunica o vorbă legată de prieteni: “Prietenii te duc la apă dar te lasă însetat”, de data asta prietenii l-au lăsat să se înece pe bietul băiat! Păcat de tinerețea lui!
    Condoleanțe familiei!

  3. Pici Răspunde

    Se vede clar ca nu stia sa inoate. Cel mai probabil a cazut intro groapa mai adanca, deoarece se vede ca “prietenul” lui statra in picioare la vativa metri de el in apa. Pacat ca nu a reactionat mai repede cineva.

  4. 007 Răspunde

    Din pacate s-a stins un tanar(ca multi altii de altfel)care vor sa epateze cu lucrurile serioase.Hai sa vedem care sunt greselile care au putut genera tragedia si care ar fi invatamintele care trebuie sa le tragem din aceasta drama.
    1.Niciodata sa nu-ti arogi calitati pe care nu le detii doar ca sa epatezi in situatii cand este POSIBIL,CONSTIENT sau INCOSTIENT sa-ti fie pusa viata in pericol(probabil ia fost rusine sa spuna ca nu stie sa inoate,interesant ca si mama lui spunea ca stia sa inoate,NU, NUSTIA)In 99% din cazuri inecurile prin infarct sau AVC(accident vascular cerebral)victima nu mai are nicio reactie si dispare subit sub apa,deci nu da din maini zeci de secunde.
    2.Niciodata,dar niciodata, indiferent unde si cand se intampla ceva si mai ales intr-un cerc de prieteni, NU luati ,,GLUMA” ca pe o GLUMA,daca simtiti DISPERAREA din VOCE celui in cauza.
    3.Intodeauna sa aveti la indemanaun colac de baie( camera de masina umflata)sau o franghie de minim 10 metrii(se gasesc peste tot la magazinele de bricolaj) pentru a salva persoana aflata in situatiia de a se ineca.
    4.Atentie mare la persoana care este in pericol de inec,pentru ca in cazul in care interveniti pentru salvarea ei,s-ar putea sa va inecati amandoi.Reactia unui disperat este haotica si in consecinta s-ar putea ca in momentul cand ajugeti la el sa va imobilizeze bratele prin adrenalina generata de instinctul de conservare incontrolabil de a scapa.
    5.Cum procedati -intrati 2 persoane pe cat posibil, daca nu, Incercat sa ajungeti in spatele lui sa il prindeti de par, sau peste piept cu un brat,dar gata in ori ce moment ca sa ripostati pozitiv pentru a scapa in cazul unei imobilizari .
    6.Cand ajungeti langa victima strigati puternic …gata stai calm…pentru al scoate din socul panicii instalate.
    In rest aveti grija de voi si prietenii vostrii si …NU VA FORTATI NOROCUL NICIODATA si NICIUNDE !

    • y Răspunde

      @007, și încă un lucru important. Nu faceți baie în locuri neamenajate sau nesupravegheate și fără salvamar. Probabil s-au dus la acest lac să mai facă economie, intrarea la lacul Ursu e cam scumpă și te scoate la prânz. Odihnească-se în pace! Săracul a murit din prostie. ”Prietenii” lui vor trebui să trăiască cu această umbră de acum încolo.

    • Pici Răspunde

      Cine sa-i educe asa ceva in satu mare??? Ar trebui printat si lipit pe la toate baltile si lacurile ce ati scris aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.