Ultima actualizare: azi, 10:58
Locale

Florisalul, ,,dat la o parte”. O firmă din București preia controlul în mai multe zone din Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare a finalizat licitația privind serviciile de ”Întreținere și amenajare a spațiilor verzi din municipiul Satu Mare” pentru perioada 2018-2022. Un număr de 4 firme și-au adjudecat cele 10 loturi în care a fost împărțit municipiul Satu Mare.

”Dacă până anul acesta au existat doar două zone, acum am împărțit municuipiul Satu Mare în 10 loturi pentru a încuraja competiția între firme, care să ducă la o creștere a calității serviciilor prestate de către acestea. Sunt convins că se va înregistra o îmbunătățire semnificativă în cel mai scurt timp în ceea ce privește aspectul zonelor verzi din Satu Mare, dar și promptitudinea cu care firmele vor interveni ”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Astfel, municipiul Satu Mare a fost împărțit după cum urmează:

 • Lotul 1- zonele verzi cuprinse între strada Ștefan cel Mare, strada Ady Endre – Florisal SA Satu Mare
 • Lotul 2- zonele verzi cuprinse între str. Ceahlăului, str. Wolfenbuttel, str. Fabricii – Florisal SA Satu Mare
 • Lotul 3- Zonele verzi cuprinse între strada Ioan Slavici, strada Iuliu Maniu, strada Gabriel Georgescu, firma RO-VERDE LANDSCAPING S.R.L. București
 • Lotul 4- Grădina Romei – Florisal Satu Mare
 • Lotul 5- zonele verzi cuprinse între B-dul Vasile Lucaciu, mal Someș, limita intravilană a municipiului – firma GARDEN DESIGN S.R.L. Satu Mare
 • Lotul 6- Zonele verzi cuprinse între B-dul Octavian Goga, strada Păulești, firma RO-VERDE LANDSCAPING S.R.L. București
 • Lotul 7- Zonele verzi cuprinse între Scuar Soarelui, B-dul Lucian Blaga, firma RO-VERDE LANDSCAPING S.R.L. București
 • Lotul 8- Zonele verzi cuprinse între B-dul Cloșca, Balta Blondă, firma NASTAND S.R.L. Satu Mare
 • Lotul 9- Zonele verzi cuprinse între Drumul Careiului, B-dul Cloșca – firma RO-VERDE LANDSCAPING S.R.L. București
 • Lotul 10- Zonele verzi cuprinse între malul Someșului, B-dul Lalelei, Drumul Careiului- firma RO-VERDE LANDSCAPING S.R.L. București

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

 

 

 

 

12 comentarii

 1. mihai Răspunde

  N-ar trebui sa poarte echipament de protectie ?

 2. s.m. Răspunde

  Baietii cu coasele,daca vad eu bine, au salopete, veste, ochelari de protectie, bocanci, manusi. Ce le mai lipseste la 40 grade? Nu cred ca cei de la Florisal stau mai bine! Ba din contra! Cara oameni in remorca tractorului prin tot orasul!

 3. Coco Răspunde

  Acum problema este ca nu au casti de comunicatie radio? Sa fim seriosi. Sa fie iarba la timp tunsa, copacii toaletati corespunzator ( nu taiate toate crengile), spatiile verzi sa fie intretinute period nu odata pe seson, maxim de 2 ori. Vreau sa ma asez in parc pe iarba cu patura, exact cum poti face in multe orase din afara tarii.

 4. Alex Răspunde

  Albinuta mea

  Zum, zum, zum, albinuta mea,
  Prin campii si prin razoare,
  Alergand din floare-n floare,
  Zum, zum, zum, albinuta mea.

  Zum, zum, zum, albinuta mea,
  Cautam prin floricele,
  Si-adunam mierea din ele,
  Zum, zum, zum, albinuta mea.

  Zum, zum, zum, albinuta mea,
  Ne-am intors cu toate-acasa,
  Si-am adus mancare aleasa,
  Zum, zum, zum, albinuta mea.

 5. Alex Răspunde

  Inteleg ca articolul se doreste a se adresa “genului naiv”, de aceea m-am dat si eu pe brazda. Sa fie intr-un ceas bun si ca si vorba din poveste ” inainte mult mai este”, iar cetateanul “judecator este”.

 6. Carmen Răspunde

  Asta este doar praf in ochi.Banii din intretinerea spatiilor verzi sint doar bani de bere pt un weekend pt Silica si compania.Grosul vine din adunatul si plimbatul gunoiului.Dar , totusi , este o schimbare,un inceput de a scapa de Florisal.

 7. gigi Răspunde

  A mai vrut sa vina prigoana,curiozitatea va fi cu cit vor creste tarifele,cei din Bucuresti nu vin niciodata la preturi de provincie si ce se-au adus oamenii din capitala,de urmarit.

  • comentator Răspunde

   Povestea cu Prigoană este mai veche de 10 ani. Toți cei care au încercat să se asocieze cu el au fost desființați la propriu, vezi Prodmecanica. Să sperăm că va fi totuși mai bine pentru că Florisal își cam bătea joc de meserie.

 8. Vili Răspunde

  Dacă măreşti poza se văd bine şi ochelarii colegului. Partea fonică? poate au dopuri antifonice, ceea ce nu este vizibil.
  Câteva chestii sunt clare in legătură cu articolul !
  Oraşul nostru încet cu încetul avansează ! şi “unii” postează doar din răutate.
  Eu doresc succes şi spor la lucru tuturor care pun mâna pe treabă !

 9. Alexandra Răspunde

  Eu ași vrea să știu si care sunt prețurile plătite de comunitate pentru aceste servicii făcute mai bine cică.de exemplu cartierul soarelui este cu mizerii iar in carpați 1 ne mănâncă purecii si acarienii toate gardurile vii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.