Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTOGALERIE. Hotelul Sport trece în administrarea Primăriei Satu Mare!

Proiectul privind preluarea Hotelului Sport a fost introdus de conducerea Primăriei pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local, ce va avea loc la finalul acestei luni. Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că astfel hotelul urmează să fie redat sportivilor.

,,Să redăm Hotelul Sport- sportivilor! Am introdus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din 30 august un proiect de hotărâre privind preluarea de la Ministerul Tineretului și Sportului a Hotelului Sport. După foarte multe demersuri, MTS și-a dat acordul pentru a ne transfera imobilul, care se află într-o stare avansată de degradare. Vrem să redăm hotelul sportivilor, mai ales că avem și acordul FR Scrimă pentru a înființa la Satu Mare un Centru de Excelență pentru Scrimă”, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

6 comentarii

  1. Carmen Răspunde

    Cu cit vor fi majorate de la anul impozitele si taxele locale datorita acestui ” bussiness”?? Cheltuielile ar trebui incasate de la cei datorita carora a ajuns in acest hal.

  2. y Răspunde

    Evrika! Da’nu se poate domnule! Probabil atât a fost pomenită și atât a sughițat că mai bine a cedat. Urmează ca Primăria, prin lupe seculare, la aniversarea bicentenarului să finalizeze reabiliarea hotelului. Nu de alta dar am văzut cu ce viteză se lucrează. Asta dacă nu apare Tarr prin zonă.

  3. Altu Răspunde

    Tarr sau neTarr dar măcar ăștia fac treabă,se vede ceva în urma lor. Au mai fost date lucrări cu dedicație la alte firme mai ales cele pesediste și s-a ales praful. Totuși parcă se mișcă ceva în orașul ăsta în comparație cu stăpânirea anterioară

    • Nu zau?! Răspunde

      Pa vremea lu celalalt Tarr a “restaurat” teatrul si tu zici ca nu sa miscat nimic?! Imediat i se termina mandatul lui Gabor si parcarile din C2 si 17 inca tot nu le-a terminat dar sa apucat de pavaje prin centru ca Tarr nu are finisor si scule pentru asfaltat, nu prea mere cand trebuie sa inchirieze si sa cumpere asfalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.