Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

FOTO. Accident în Piața Libertății! Un stranier cu BMW făcea drifturi

Accident în Piața Libertății din municipiul Satu Mare, în această seară, duminică, 5 august. Un stranier a început să facă drifturi în plin centrul orașului, însă totul s-a încheiat cu o tamponare serioasă.

Un șofer venit cel mai probabil în concediu după un periplu peste hotare, aflat la volanul unui autoturism BMW cu volan pe dreapta, s-a izbit puternic de un VW Golf. Totul s-a întâmplat din cauza șmecheriei: martorii spun că stranierul a pierdut controlul volanului după o serie de drifturi.

La fața locului au ajuns un echipaj de Poliție și unul de pompieri.

Vom reveni cu detalii.

Sursa foto: Facebook/Drivers SM

10 comentarii

  1. Florin Răspunde

    Incepe prostia! Ăștia sunt diaspora. O adunătură de cocalari.

  2. Satmarean Răspunde

    Si incearca sa ne mai dea si lectii de conduita……cum sa votam…..

  3. aaaaaa Răspunde

    ce alceva decat BeMeWeu da no crapat si el???

  4. Gyuszika Răspunde

    Cine dracu a mai chemat acasa si pe acesti prosti.
    Sa steie acolo in uk daca acolo asa de bine este.
    Vin acasa sa me complice viata.

  5. M Răspunde

    cretinul, sper ca a mucit bine pt masina asta si a mancat macare pt pisici ca sa puna banii pt masina, ca asa faca cei mai multi. afara dorm pe podea, 5-6 oameni intr-o garsoniera, mananca gunoaie de pe podea, ca nici o masa nu au, iar in Roamnia ei sunt regii, sparg banii in restaurante si Puburi, bravo baietilor, sunteti buni!!!

  6. Uk Răspunde

    Cocalari analfabeti,lipsiti de educatie.In uk fac cele mai josnice meseriii ptr ca sun prosti.Vin acasa si i si arata vat sunt de prosti….

  7. Mae Răspunde

    Are mașina tare Adă ca Țochi voi va plimbați cu trasurban

  8. 007 Răspunde

    Din pacate se adevereste constant vorba aia, cum ca…dotarile intelectuale ale soferului sunt invers proportionale cu ale BMW-ului.
    P.S.1. Totusi va intreb,voi postacii mediocrii de pe aici ,de ce va credeti superior acestui tip de individ ,cand la fel va bateti joc de ori ce regula civica si desigur, a unei conversatii de bun simt ?Apoi chiar…de ce folositi pluralul cand jigniti,ca aici este vorba despre un singur individ???!
    P.S.2.Observ(fara surprindere) ca cineva imi copiaza nickname-ul.Nu este nicio problema daca il ajuta pe individ sa para mai inteligent e OK ,dar daca o face incercand sa atraga oprobriul cititorilor asupra mea,prin debitari fara sens si agramate,imi pare rau, dar voi incerca sa ma consolez cu gandul ca…nimeni nu s-a nascut atat de destept in cat sa convinga un PROST ca e PROST.No offence !

  9. HBC Răspunde

    OSAN NENOROCIT

  10. Alex Răspunde

    Daca te uiti la fiecare om, stranier sau nu, greu vei putea remarca ce e in mintea lui si cat il poate duce capul. Raman, insa, unele filmulete care redau totusi acest lucru, unul care provoaca bizonul cand acesta-si vede de-ale lui, altul care-si face poza cu vreo ursoaica cu pui, altul care se apropie prea mult de grilajul unui urs polar, unul care-si duce pitonii printre copii, etc. Sunt si meseriasi care se expun in fata tigrilor, cailor, taurilor, panterelor, ca sa nu amintesc de cele din ape; desigur acestia isi asuma riscul si stiu cu ce au de-a face. De-ai pune intr-un singur om pe cel mai bun sprinter, cel mai bun karatist, cel mai tare luptator sau cel mai bun boxer tot nu ar fi suficient sa se puna cu un urs obisnuit, sa zicem. Au fost pomeniti unii ca ar fi fost in stare numai cu cutitul sa-l doboare pe Mos Martin, dar acestia sunt personaje din povesti. Sigur, si cu masina te poti juca, putere are nu gluma, dar si aceasta poate fi imprevizibila. Si atunci se pune intrebarea, de ce sa riste cineva? Raspunsul trebuie cautat in nerozie, ignoranta si prostie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.