Ultima actualizare: azi, 14:38

Locale

Vacanță începută cu nervi și așteptare. Cod ROȘU de aglomerație în vămile Petea și Urziceni!

Cod roșu de așteptare în vămile Petea și Urziceni. Potrivit site-ului Poliției de Frontieră, în aceste momente se stă mai bine de o oră, pe sensul de ieșire din țară.

Potrivit aplicației Trafic Online, în PTF Petea timpii de așteptare sunt de 60 de minute, fiind deschise șase artere pe sensul de ieșire din România. De partea cealaltă, la Vama Urziceni sunt deschise trei benzi de circulație pe sensul de ieșire din țară, timpii de așteptare fiind tot de 60 de minute.

Codul roșu și-a făcut apariția și la sensul de intrare în România prin PTF Petea, timpii de așteptare fiind de asemenea de 60 de minute.

,,Ca urmare a faptului ca în luna august mulţi cetăţeni români aflaţi în afara graniţelor ţării se întorc în România pentru a petrece concediul alături de familie, precum şi numărul mare de cetăţeni români care aleg să-şi petreacă vacanţa în afara graniţelor ţării, în perioada următoare se preconizează o creștere a traficului prin punctele de frontieră, mai ales cele din vestul și sudul țării”, anunță Poliția de Frontieră.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.