Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. Accident între Satu Mare și Botiz. O mașină a ajuns în șanț

Un nou accident în Satu Mare. O autoutilitară a ajuns într-un șanț în urma unui impact puternic cu un autoturism BMW.

Totul s-a întâmplat în această seară, între Satu Mare și Botiz. Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie, ar fi intrat într-o depășire periculoasă, moment în care s-a izbit violent de o autoutilitară, aceasta din urmă ajungând în șanțul de pe marginea drumului.

Vom reveni cu detalii.

19 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Dă Doamne să vină septembrie, să plece oșenii în străinătate. Ăștia pe lângă că se sinucid mai omoară și pe alții. Zilnic sunt accidente chiar grave provocate de fii Țării Oașului

    • Unu' Răspunde

      Nu toți oșenii-s șoferi proști și nu toți dintre cei care vin acasă în luna august sunt șoferi proști sau oșeni!
      Eu zic că doar o mică parte dintre ei sunt proști, restul sunt chiar OK! Cunosc mulți oșeni super de treabă!

    • Ionica Răspunde

      Osenii is oameni muncitori. Nu fi prost si generaliza. Ciobani analfabeti care conduc is prin toata tara Romaneasca din pacate

  2. Una Răspunde

    Viteza și prostia.

  3. Mae Răspunde

    Altu și eu Sînt osan și nu plec nicăieri stau pe capul tău !!!! Oare tu ce rasă ești ? De huni ???

    • aaaaaa Răspunde

      tu esti gutan nu osan da asta cu bemeweu no crapat ????in anglia cu voi la mancare de pisici si 10 in camera tradatori de tara …..

  4. Zoli Răspunde

    Pe ăștia nu-i mao educă decât lutul. Dar dincolo sunt mielușei

  5. Una Răspunde

    Interesant că în afară își ascund prostimea și fala

  6. Mae Răspunde

    Lasă ca va prind eu va dau eu numai oșeni mă deștepților

  7. Unu' Răspunde

    Era unul pe-aici ieri care tuna și fulgera la adresa celor care blamau șoferii mașinilor cu volan pe dreapta, sper să se fii convins!
    Mașinile cu volan pe dreapta NU au ce căuta pe șoselele din Europa!
    EU trebuia să instituie regulile condusului pe dreapta și în fucking UK!

  8. irak Răspunde

    Daca nu ma insel … a trecut pe langa mine pe botizului zilele trecute cu o viteza foarte mare… cred ca sambata, mergeam spre centru… a vazut ca am si eu BMW si probabil se gandea la o liniuta sau nu stiu.. pacat.

    • Marius Răspunde

      Ce liniuta sa faca cu jaful ala de masina? Pana si bicicleta mea costa mai mult decat masina lui cu volan pe dreapta! Sper sa plece muritorii de foame cat mai curand din tara, chiar m-am saturat de democratia ce au adus-o in Romania! :))

  9. Florin Răspunde

    Autovehiculele cu volan pe partea dreaptă trebuiesc urgent retrase din circulație din România. Sunt un adevărat pericol public pe șoselele din România. Nu trebuiau omologate de către Registrul Auto Român.

  10. gheorghe Răspunde

    Am avut de facut o iesire acum vreo trei ani.Trebiua sa merg cu un prieten pana in Moisei.Tipul detinea un Audi volan pe dreapta cumparat la bani putini si se falea ce masina are el.Eu in stanga(fara volan ) si el in dreapta cu covrigul in mana.Tot venea spre mine asa ca sa se asigure ca poate depasi….nenea Ghita acum pot sa ies?(adica sa depaseasca)ma tot intreba.A fost un drum de chin …va spun sincer.In masina cu volan pe dreapta nu ma mai urc never,never,never…..Mai bine merg cu bicicleta.Tipul a produs un accident mortal(nu vreau sa vorbesc despre asta…),si-a distrus masina in totalitate iar peste vreo trei luni si-a umparat masina!!!Ce credeti ca si-a cumparat…..Audi cu volan pe dreapta…mai baiete da esti complect dus cu pluta?Pare incredibil dar va spun sincer ca asta este adevarul!!!!Unii si-o cauta cu lumanarea,pacat ca suntem expusi si noi ceilalti participanti la trafic.Speram ca autoritatile sa faca ceva in sensul acesta.

  11. Alex Răspunde

    Unui vitezoman

    Veche – boala lui viteza –
    L-a adus la antiteza
    Că acum, ajuns în pom…
    Nu-i maimuţă, dar nici om.

  12. Ionica Răspunde

    Nu-i vorba numai de oseni . Nu fiti rasisti si rai. Osenii is oameni muncitori si destepti. Ii vorba de ciobanii analfabeti “de pe” Anglia care conduc junghiuri de “Beemveuri” cu volan pe dreapta cu 180 km/h pe drumuri nationale. Ei is problema. Din pacate mitul soferilor de Bmw ii cam adevarat. Mai cunosc si exceptii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.