Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

FOTO. Adolescent ars într-o explozie! Familia face un apel disperat

O familie din Ardud trăiește o adevărată dramă și are nevoie de ajutorul nostru. Un tânăr, în vârstă de 14 ani, se zbate să supraviețuiască după ce a suferit arsuri grave la nivelul feței. Totul s-a întâmplat după ce un tub de spumă aruncat în foc i-a explodat în față și l-a desfigurat.

Mama adolescentului face un apel disperat către toți cei care pot să contribuie cu orice, pentru a-i da o mână de ajutor în această luptă disperată pentru viață. Oamenii de bine din Ardud au început deja să se mobilizeze.

,,Am fost rugat de o mamă, care este disperată, să pun pe pagina aceasta poza. Este vorba de fiul ei, în vârstă de 14 ani care…………arată așa cum se vede în poză, i-a explodat în față un tub de spumă care a fost aruncat într-un foc, el trecând pe acolo la momentul nepotrivit. Numele lui este Balog Darius din Ardud. Părinții ar avea nevoie de orice ajutor, trebuie să cumpere (zice mama) absolut tot de ce are nevoie în spital și situatia materială nu le mai permite. S-ar putea să trebuiască să fie transportat la București. Dacă cineva dorește să îi ajute pot să sune pe nr. de telefon 0746.567.110, nr. tel al mamei sau să mă caute în privat. Mulțumim anticipat”, este apelul lui Ștefan Melnic, consilier local în Ardud.

 

 

Un comentariu

  1. apel Răspunde

    Postez acest apel pt. cei care intră pe forum doar pentru a intra în dialog.Nu vi se pare interesant subiectul?Ajutaţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.