Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

FOTO. Călin Goia de la Voltaj susține inițiativa ,,Fără penali”. Trupa a concertat aseară la Carei

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, susține inițiativa ,,Fără penali în funcții publice”. Acesta a fost prezent aseară în județul Satu Mare.

Voluntarii Uniunii Salvați România (USR), prezenți aseară la concertul Voltaj din Carei, au strâns aproape 400 de semnături pentru inițiativa civică ,,Fără Penali în Funcții Publice”.

Voluntarii #FaraPenali vă așteaptă și azi în Carei, Parcul Dendrologic (Castelul Karolyi). Îi puteți recunoaște după tricourile inscripționate #FaraPenali.

8 comentarii

  1. Lyly Răspunde

    Din pacate, jud. Satu Mare nu mai conteaza in ecuatia initiativei cetatenesti “Fara penali” care este sustinuta de un singur partid parlamentar, USR. Celelate partide parlamentare doresc in continuare sa avem penali, daca se poate cat mai multi fie ca sunt de la putere fie de la opozitie. ca deh odata si odata mai ajung si ei la putere!
    Suntem alaturi de celelalte judete cu populatie maghiara importanta si de “fomistii tarii” marea majoritate judete din sudul tarii.
    Asta spune multe despre constiinta cetateneasca si dorinta de a trai intr-o tara mai curata si mai buna!

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      Doamnă/domnișoară,
      Nu luați de bune tot ceea ce zic politicienii.
      Că și Băsescu în 2004 era un mare luptător anticorupție, până s-a văzut la putere, că și el s-a folosit de Gabriel Oprea, întocmai ca Adrian Năstase, ca să nu mai zic că le-a promovat pe cinstitele Monica Iacob Ridzi și Elena Udrea.
      Cât despre Justiție, când o să o văd pe Udrea la brutărie, atunci probabil că voi crede în ea. Ca să nu mai zic de faptul că Ponta era foarte penal până l-a înlocuit iohannis din funcția de prim-ministru, că pe urmă s-a cam terminat și acuma nu îl mai face nimeni penal.
      Puterea corupe și ceea ce ai susținut în opoziție, vei uita când ajungi la guvernare, la împărțitul banilor publici.

      • avut Răspunde

        Udrea e condamnata definitiv din cate stiu eu…

        • Cetățeanul turmentat Răspunde

          Încă n u e la brutărie, nici ea, dar nici Sebastian Ghță și alții.
          Că să nu mai zic că așteptam condamnări mai serioase în cazul victimelor de la Revoluție sau de la mineriade.
          Justiția și serviciile își fac treaba de numa-numa!

          • y

            Îți dai seama ce proces se mai poate face despre Lovituție sau despre mineriade când cercetările nu s-au făcut complet, nu au fost luate o grămadă de declarații, nu tu cartușe recuperate, mulți martori au dispărut, au murit, unii participanți au murit subit în ”accidente”, iar probele existente sunt așa și așa! Să se spună că gata, să nu mai fim așa curioși, chestia trebuia să se întâmple iar ăia 1033 din decembrie 89 au murit de fraieri. Eu nu mai am așteptări.

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      Cât despre faptul că îi lăudați pe maghiarii din România, atunci să avem pardon, dar UDMR au fost în continuu alături de cei de la putere, indiferent cine erau aceștia.

      • y Răspunde

        Nu-i iau apărarea lui Lyly dar aș fi curios să descopăr unde ai văzut tu că doamna ia apărarea iudemereului. Eu am observat că spune exact același lucru ca și tine. Sau nu știu bine românește?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.