Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Casă invadată de şobolani în Satu Mare. Vecinii sunt disperaţi

O casă din apropierea blocurilor din Micro 17 este pur şi simplu invadată de sobolani, iar locatarii din apropiere nu mai ştiu ce să facă. Cazul ne-a fost semnalat de un sătmărean care nu mai ştie ce să facă.

“Ce instituţie trebuie anunţată pentru o casă în care nu se locuieşte şi este plin de şobolani!!! Mai ales în spatele unui bloc!!!”, este apelul sătmăreanului.

Se pare că în casa respectivă nu locuieşte nimeni de circa 10 ani, iar şobolanii se plimbă pe acoperiş.

5 comentarii

  1. dia Răspunde

    Ar trebui sa faceti o sesizare la primarie…oricum e plin orasul de sobolani…pana si in Cimitirul reformat de la gara am vazut cativa…e foarte murdar orasul

  2. Alex Răspunde

    Din pacate nu a aparut la noi pesta australiana a sobolanului si autoritatile nu pot lua nicio masura. Romania are voie sa creasca aceasta specie de animale intr-un numar oricat de mare doreste.

  3. Norick Răspunde

    Bine , bine , dar sa nu uitam , ca sobolanii acolo “locuiesc” unde au ce si manca. Banuiesc ca intr-o casa unde nu sta nimeni de 10 ani nu prea au ce manance . Sau ? :-))

  4. Alex Răspunde

    Ca si la oameni, si la ei nu totul sta in mancare, si au nevoie sa socializeze. Probabil e gresit sa se spuna ca nu locuieste nimeni acolo si dumnealor ar fi foarte suparati sa auda asta, considerand ca numarul lor este de zece la nu stiu ce putere mai mare decat al nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.