Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Florisal ,,lovește” din nou. Priveliștea de duminică: gunoaie și miros insuportabil. Sătmărenii sunt furioși

Sătmărenii au ajuns la capătul răbdării. După ce sâmbătă s-au grăbit să-și încheie programul de muncă, cei de la Florisal și-au luat zi liberă lăsând în urmă un adevărat dezastru, în mai multe zone ale orașului. 

,,Priveliștea de …duminica! Vineri spre sâmbătă noaptea, un idiot, a incendiat două dintre cele 5 containere Florisal. Sâmbătă dimineata, angajații Florisal golesc doar cele trei containere rămase întregi. Pot sa-i inteleg. Nu erau pregatiti! Dar, s-a făcut duminică… Se vede și se resimte inactiunea lor!”, spune o sătmăreancă.

Priveliștea de duminică i-a lăsat fără cuvinte pe mai mulți sătmăreni, aceștia fiind nevoiți să suporte un miros insuportabil (la 35 de grade Celsius), din cauza gunoaielor lăsate de izbeliște de compania de salubritate.

,,Inteleg și ca e zi liberă! Dar eu și vecinii mei ce vina avem sa fim nevoiți să suportăm priveliștea și mirosurile tinand cont ca sunt 35 grade? Alo!!! Florisalul! Primăria! În baza contractului de cesiune a serviciului de salubritate a orașului (prelungire votată în unanimitate de consilierii UDMR) aveti si obligatia si îndatorirea de a verifica cum isi face Florisalul munca!”, a mai adăugat sătmăreanca.

Un comentariu

  1. ciprian Răspunde

    Ii doare la ”psd” de necazurile oamenilor, bine ca isi iau banutii…mizerabilii!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.