Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Parcurile din Satu Mare, dormitoare de sezon pentru oamenii străzii

Parcurile din municipiul Satu Mare au devenit în ultima vreme adevărate dormitoare pentru oamenii străzii. Cu toate că Poliția Locală i-a ridicat și amendat de câteva ori, aceștia revin de fiecare dată, improvizând culcuș după culcuș.

Polițiștii locali au încercat să-i transporte de nenumărate ori la adăposturi de noapte, însă oamenii străzii au refuzat vehement de fiecare dată. Aceștia îi sfidează pe oamenii legii și nu se sfiesc să-și amenajeze câte o ,,reședință” de vară în cele mai importante parcuri din cartierele sătmărene.

Această imagine a fost surprinsă în parcul de lângă Spitalul Județean, însă oamenii străzii și-au improvizat astfel de dormitoare chiar și în parcurile din zona centrală a orașului.

10 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Trecand prin valurile vietii pamantene, dupa ce-ai trecut o buna parte din ea, fiecare probabil se gandeste la viata de apoi, sperand ca bunul Dumnezeu ii va alege si ca vor ajunge in Paradis. Cum o fi aratand acesta nu stim, dar putem sa ne imaginam. Sa fie precum in Eden? Un paradis vegetal in care sa nu ai grija zilei de maine, aer curat, cantec de pasarele, tihna si hodina la discretie. Nu poti sa nu observi cum cetatenii vazuti prin “portal sm”, cumva au ajuns unde noi nu stim daca vom ajunge. Ursul ar fi invidios pe somnul lor, un minim de necesitati e suficient pentru ei, nu tu PSD, nu tu Soros, SRI sau Dragnea, Iohannis, Guvern, impozite, bani, taxe, serviciu, etc. Ce-s astea? Ah, totusi ar dori ceva, niste posmagi…muieti bineinteles.

  2. ciprian Răspunde

    Am si eu o intrebare…cu ce-si plateste un om al strazii amenda?

  3. y Răspunde

    În părculețul din Soarelui, cel mic care este între blocuri nu cea cu fântâna arteziană astăzi 20.08. la ora 11.30 dorm doi drogați pe o bancă. Asta să vadă copii care se joacă acolo care le este viitorul. N-am sunat la poliția locală pentru că oricum e degeaba. Stau probabil la umbră, doamne ferește să-și vadă de treabă!

  4. Cristianovicescu Răspunde

    Care poliție locală ?
    Nici din cealaltă poliție nu este,
    decât niște radare care produc…resurse pentru…..

  5. unnnu Răspunde

    ce face politia sau jandarmeria vine la bosci scrie numele da amenda sau duce la sectie si atat. artrebui sa duca la munca politia sau jandarmeria,nu asa?

  6. Razvan Govor Răspunde

    Sper sa ajunga si tata asa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.