Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTO. Miniştri şi invitaţi de onoare la Zilele oraşului Negreşti Oaş

Deschiderea oficială a Zilelor oraşului Negreşti Oaş a avut loc vineri seara pe scena amenajată pe stadionul din localitate. Amfitrionul evenimentului, primarul Aurelia Fedorca, alături de managerul cultural Natalia Lazăr, i-au întâmpinat pe oaspeţi pe scenă. Invitaţi de onoare au fost ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, ministrul românilor de pretutindeni, Natalia Intotero, senatorul sătmărean Gabriel Leş, senatorul Şerban Nicolae, secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Florin Iura,  preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, etc.

“Proiectele materiale sunt importante dar credem noi, cel mai important lucru care îl putem noi lăsa generaţiilor următoare, este educaţia, cultura, credinţa, dragostea de neam şi ţară. În toate acţiunile pe care le întreprindem gândul nostru este la negreşteni şi ne dorim să construim oraşul şi ţara în care să vă puteţi întoarce acasă”, a declarat Aurelia Fedorca.

Ministrul românilor de pretutindeni a oferi flori celor doi copii, Maria şi Mihai, care au împlinit zece ani.

“Pentru că vorbim de tradiţia poporului român, ce poate fi mai frumos decât să îi vedem pe aceşti copii îmbrăcaţi în hainele populare. Felicitări părinţilor şi copiilor care îi încurajează”, a spus Natalia Intotero.

În schimb, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, originară din Maramureş, a recitat pe scenă versurile cântecului pe care le punea tatăl său să le cânte: “Cu oşanul nu te pune/Cu oşanca du-te-n lume”.

Prefectul Darius Filip a fost cel care a remarcat că oraşul Negreşti Oaş se schimbă de la an la an, dacă nu chiar de la lună la lună.

În continuarea, primarul Aurelia Fedorca a acordat invitaţilor plachete aniversare, după care a înmânat titlurile de cetăţean de onoare al oraşului părintelui Iacob Feier, protopop greco catolic din Negreşti Oaş, şi părintelui Ioan Pop, după care a început programul artistic.

Primul concert a fost al folkistului geroge Negrea, care le-a cântat oşenilor piesa românilor plecaţi din ţară.

Programul artistic din prima seară i-a mai cuprins pe  WHAT`S UP și IRINA RIMES.

23 comentarii

  1. blow job psd Răspunde

    facial psd

  2. UE PSD Răspunde

    M U I E PSD

  3. Osan Răspunde

    Ce de petreceri la Negresti! Daca tot au atâția bani sa puna măcar un indicator spre Luna Șes!

  4. Vasilica Răspunde

    Nu se vede domnul Ciolos cu #Rezist oare sunt in pădure la o spirală cu guru Bivolaru. Doamna Klotild ne prezintă un orgasm colectiv.

    • Duck Fragnea Răspunde

      Domnul Ciolos tocmai ce-o tufea pe ma-ta, de-aia nu apare în poze!
      După Ciolos a venit si randul lui Bivolaru s-o spiraleze pe ma-ta!
      A fost o zi faina!

  5. valahu Răspunde

    Vasilica asteapta ca s-a fie pupati in CUR de tine si toata CIUMA ROSIE .MUIE PSD

  6. valahu Răspunde

    Linge la partea dorsala si legionarii!
    Apropo astia nu au fost tradatori si vanzatori de tara ca ciumatii din care faci parte .

  7. Alex Răspunde

    E o zi frumoasa de vara, si nu e frig, Negrestiul e un orasel frumos cu oameni frumosi si harnici, de ziua lor eu le doresc tot ceea ce-si doresc si ei. Eu asa-i vad, probabil ca unii dupa ce-au facut vid in mai multe sticle de bere simt nevoia sa se usureze, eu le recomand sa o faca acolo unde trebuie si pe acolo pe unde se face iar nu in acest site.

  8. repede Răspunde

    L-ati lasat pe Govor pe langa scena? Nu se poate! El sa nu fie in primul rand!!! Doamnisoara primar ce faceti? Va lepadati de prietenul de partid Govor?

  9. Bogu Răspunde

    Ma intreb ce gandesc doamnele in varsta din poza 3? Si totusi cred ca putem citi din expresia lor.

  10. Cetateanul turmentat Răspunde

    Se vad cei sapte ani de acasa ai basistilor din cuvintele pe care le folosesc. Asa se vorbea LA ei in familie. Nu le-a iesit lovitura de stat, saracii!

  11. Unu' Răspunde

    Asta mai lipsește, să înceapă analfabeții să-și acorde distincții între ei!
    Numai așa ridicăm prostia pe cele mai înalte culmi ale penibilului!

  12. Alex Răspunde

    Dragute comentarii, oamenii se vede ca au inteles bine politica tarii, putem fi increzatori in viitorul ei, tara sta bine si pe stanga si pe dreapta iar centrul este cool.

  13. Adrian Cozma Răspunde

    MUIE PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.