Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Păcălit la magazin. Ce rest a primit un sătmărean în loc de bani

Un sătmărean a primit rest, de la un magazin din Satu Mare, o baterie, în loc de 10 bani. Totul s-a petrecut zilele trecute.

Nu se ştie dacă vânzătoarea sau vânzătorul i-a dat intenţionat bateria deoarece aceasta seamănă foarte tare cu o monedă de 10 bani. Şi din imagini se poate observa că bateria are exact aceeaşi dimensiune ca şi moneda şi aceeaşi culoare. Este posibil ca şi reprezentantul magazinului să o fi primit tot aşa de la cineva.

Sătmăreanul a precizat că nu este vorba despre o pagubă, întrucât vorbim despre o sumă de 10 bani, ci despre cât de ușor putem fi păcăliți.

“A făcut mai multe cumpărături de la mai multe magazine din oraş. Acasă, când m-am uitat cu câţi bani am rămas, am observat că am o baterie în portofel. Singura explicaţie este că am primit-o rest de la vreun magazin. Nici nu mi-am dat seama când am primit-o. Vreau să atrag atenţia asupra a cât de uşor putem fi păcăliţi. Tot aşa probabil că putem primi bani falşi în schimb. Stă cineva să se uite atent la banii pe care îi primeşte?”, ne-a transmis sătmăreanul.

2 comentarii

  1. mipudeco Răspunde

    DAR DE CEEA CE AȘ NUMI FURT, CE ZICEȚI? TE COSTĂ UN PRODUS 3, 67. PREȚUL E PREȚ! NUMAI CĂ NU SE MAI IAU DE ANI BUNI MONEDELE DE 1 BAN!!!EȘTI REFUZAT CATEGORIC. NU E ASTA UN FURT? PENTRU CĂ NU IAU MONEDELE DE LA CUMPĂRĂTORI, NICI RESTUL NU ȚI-L DAU CUM TREBUIE.

  2. Eu Răspunde

    Daca si asta e stire….. cica “pacalit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.