Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

FOTOGALERIE. Accident grav pe drumul Botizului. O persoană încarcerată

Accident grav petrecut pe drumul Botizului din municipiul Satu Mare. O persoană a rămas încarcerată în urma coliziunii dintre două autoturisme.

Totul s-a întâmplat în această după-amiază, marți, 28 august, pe drumul Botizului. Un taximetru și un autoturism au intrat în coliziune. În urma impactului, șoferul taximetrului a rămas încarcerat.

Potrivit primelor informații accidentul s-ar fi produs după ce taximetristul ar fi încercat să întoarcă mașina pe linie dublă continuă, moment în care a fost lovit violent de un autoturism marca VW, care circula regulamentar.

La fața locului au intervenit imediat echipajele de descarcerare și cele de prim ajutor. Șoferul taxiului a fost scos din mașină și transportat la Unitatea de Primire Urgențe.

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Sper că se va calma zmeul șoselelor pe viitor!
    Taximetriștii au codul lor propriu, cel rutier e doar pentru pulime!
    Din păcate, poliția ocupată fiind cu pânda vitezomanilor, nu are timp să ia măsuri, iar gardienii publici nu știu cum să ia măsuri, dacă nu-i vorba despre vre-o biată băbuță cu semințe …

  2. ciprian Răspunde

    Taximetristilor ar trebui sa li se aplice amenzi mult mai drastice, sa li se ridice carnetul, deoarece ei sunt cei care pun in pericol viata calatorilor si a participantilor la trafic, …in plus, testul de acordare a carnetului si cel al licentei ar trebui sa fie mai drastice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.