Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTOGALERIE. Tinerii care au făcut praf zona de picnic din Micro 16, sancționați drastic!

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a reacționat dur după incidentul petrecut aseară în cartierul Micro 16, acolo unde 3 vandali au distrus și incendiat zona de picnic.

,,Zona de picnic din Micro 16 a fost vandalizată. Autorii au fost prinși, vor plăti pentru pagubele produse și vor răspunde penal! Trist este că vandalii au vârste foarte fragede, între 15 și 18 ani!”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Reamintim că zona de picnic din cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare a fost luat la țintă de celebrii vandali care terorizează de o bună perioadă de timp întregul oraș. De data aceasta însă, nu le-a ieșit totul până la capăt. Doi polițiști din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost pe fază și i-au prins imediat pe vandali. Vandalii au distrus băncile și mesele din zona de picnic, după care au incendiat tot.

11 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Si totusi, in ce consta aceasta sanctiune “drastica” ?

    • Punjab Răspunde

      …Sanctiunea drastica:20 de flotari,40 de genoflexiuni,50 de abdomene si 800 metri alergare dupa care probabil vor fi angajati la pol.locala ?!

    • Alin B Răspunde

      Zona de picnic a lui Coica care pe hârtie a costat 110000.euro iar în realitate s-au investit 21550.euro.Hotiiii # rezist Soroș.

  2. Cetateanul turmentat Răspunde

    Eu i-as fi pedepsit mai degraba pe parintii ancestor odrasle.
    De vina sunt cei sapte ani de acasa, sau mai degraba lipsa acestora.

    • y Răspunde

      Ai așteptări mari. Să îți prezint variantele posibile

      1. Părinți plecați la muncă la străini. Deci n-ai cu cine discuta.
      2. Asta au văzut și acasă deci li se pare normal.
      3. Copii de bani gata care se plictisesc. Și probabil dacă le spui ceva îți rup fața cu scândura aflată la îndemână.

      O să primească maxim o amendă și o dojeneală. Ar trebui puși să refacă ce au stricat cu mânuțele lor delicate. Dar pe căldura asta și mai și transpire și nu de la bere.

  3. Rodica Răspunde

    Fiind minori , legislatia la noi este permisiva , asa ca nici vorba de dosar penal ! Eventual o amenda aplicata parintilor si asta in cazul in care o vor achita , ceea ce ma indoiesc , iarasi , ca se va-ntampla ! Deci , care sunt masurile alea drastice , despre care se vorbeste ? In situatia in care mai si provin acei tineri din familii dezorganizate , e si mai clara treaba ! Eventual , celui major i se poate aplica corectia legislativa cea mai aspra pentru astfel de situatii !

  4. Nha Răspunde

    Eu i-as pune numai sa refaca ceea ce au distrus , sa demoleze , iar sa refaca ,de vreo 3 orisa vada diferenta !

  5. Alex Răspunde

    Cine sa-i pedepseasca? Pai, pe beizadeaua Craiovei, pe Iustin Covei l-au scos deja de la parnaie, dupa doar 2 ani din cei 6, si ala a facut-o rau de oaie. Dar celelalte beizadele care numai de prostii mari se ocupau? Alea au fost pedepsite? I-a sa strigam MUIE si la cei care permit aceste iertaciuni. Prin ce metode i-au iertat daca nu prin coruptie.

  6. Garuboz Răspunde

    Da de ce nu le aratati pozele ca sa-i cunoasca lumea?

  7. Cris Răspunde

    Poze cu fătașii să vedem toți !!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.