Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO&VIDEO. Concert Simfonic Extraordinar în centrul municipiului Satu Mare

Un concert extraordinar a avut loc în această seară, joi, 30 august, în centrul municipiului Satu Mare, susținut de Filarmonica Satu Mare.

Sute de sătmăreni s-au adunat în această seară, la ora 19.00, în Piața 25 Octombrie, pentru a asista la Concertul Simfonic Extraordinar, dirijat de maestrul german Franz Lamprecht.

Artistul german Franz Lamprecht este dirijorul de onoare al Sătmarului, fiind cetățean de onoare al municipiului și director muzical al Filarmonicii „Dinu Lipatti“ .

 

 

4 comentarii

  1. Frank Rizzo Răspunde

    Bhăă fraților sincer sa fiu noroc cu articolul aiesta drăguțel ca altfel nu știam ce doamne sfinte sisoe era scris pe afișul cu pricina. Noi fi știind eu destula ungurească ca altfel m-a dumiream și eu ca na avem de toate și concerte și Partium și dreci pe băț și chiar și clădiri istorice gata sa pice da nu-i bai cum se spune. E Fericiți alde ăștia ca noi ca suntem înconjurați uneori, deși rar, de familiile ieșite din zona Tituleszku sa admire totuși ce face pentru ei primarul lor și țara vecina și prietena. Noroc cu euro ca de era pe Forinții lor veneau ăștia sa plătească cu palatul de cașcaval.
    Mizerii insignifiante.

  2. Norick Răspunde

    Franco Rizzo vs. Muzica clasica = 0 :1
    😉

  3. abc Răspunde

    Alt amator de mici, hamsii și manele acest Frank. Dar Franți, auzi tată, tu scrii de pe lumea cealaltă ? Sfântul internet zice că ești mort din 91.

  4. sebi Răspunde

    nu știam că și asta , simfonica , merge pe ungurește sau pe româneste , lamuriți-mă și pe mine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.