Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

FOTO&VIDEO. Concluzia Poliției. Cum s-a petrecut accidentul cu TIR-ul răsturnat

Concluzia Poliției. Poliția Satu Mare a transmis în buletinul de presă de astăzi, cum s-a petrecut accidentul în care un TIR şi un autoturism au ajuns în şanţ.

La data de 23 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în afara localității Botiz.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un conducător auto, de 56 de ani, aflat la volanul unui ansamblu de vehicule, pe fondul neasigurării la efectuarea manevrei de depășire, a intrat în coliziune cu un autoturism, ce se afla staționat pe partea dreaptă a direcției de mers, la volanul căruia se afla, o femeie, de 50 de ani, din județul Satu Mare.

În urma impactului cele două vehicule au părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat în canalul de colectare a apei pluviale, rezultând rănirea gravă a unui tânăr, de 23 de ani, pasager în autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Poliţia Satu Mare

3 comentarii

  1. Alex Răspunde

    @Ion. Pot sa comentez ceva? Banuiesc ca vei zice DA. Vezi tu, cum dau comunicat politistii, cica au ajuns la fata locului si au stabilit ca cel cu TIR- ul a facut o manevra gresita la depasire, dar nu sufla o vorba daca cea de la volan stationa sau nu stationa regulamentar, cred ca iau in calcul si posibilitatea ca soferita sa fi venit din camp, sa fi trecut santul si sa fi stationat pe partea dreapta a drumului, evident sa nu fi incalcat nicio linie continua. Vor stabili asta ulterior!!! Cata tragedie, cata jale, cata incertitudine, cata bataie de cap, cat timp pierdut! Oare, tot asa ar fi stat lucrurile daca drumul era mai largut, poate cu niste benzi de circulatie in plus, cu marcaje care sa-ti ofere alte posibilitati?

  2. Oxana Răspunde

    Povesti cu pesti!
    Autor semianalfabet.
    Masina staționa regulamentar pe avarii in urma unei defecțiuni la motor,așteptând sa sa vina cineva sa o ridice! Șoferul tirului nu ai intrat in nici o depășire,a intrat din plin in ea,fara nici o reacție,fara cea mai mica intenție de a frâna deoarece șoferul ansamblului de autovehicule( Numa mu inteleg cum vine asta) a adormit la volan!
    Punct. End of story 😉

    • Norick Răspunde

      Probabil asa o si fost cum scrii. Se vede si pe poze cum doarme camionul ala…. :-)))
      P.S. Insanatosire grabnica pentru pasagera . Din pacate nu stia , ca NICIODATA nu ramanem in masina daca nu-l putem parca intr-un loc sigur !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.