Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Închisoare pe viață pentru Răzvan Rentea, autorul triplei crime de la Apa!

Răzvan Rentea a fost condamnat la închisoare pe viață! Inculpat pentru uciderea părinților, respectiv a bunicii, Rentea și-a primit astăzi sentința la Tribunalul Satu Mare. 

Procurorii au cerut în acest caz cea mai grea sentință, închisoare pe viață pentru autorul crimelor de la Apa. Răzvan Rentea și-a așteptat astăzi, joi, 23 august, sentința pentru atacul asupra familiei sale din Apa, de la sfârșitul anului trecut, când și-a ucis părinții, Niculina și Gheorghe Rentea, respectiv bunica, Viorica Apan.

Astfel, judecătorii l-au condamnat pe Răzvan Rentea la închisoare pe viață pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat.

6 comentarii

  1. mae Răspunde

    mi se pare o decizie corecta

  2. dr storm Răspunde

    e prea lejera, trebuia sa mai primeasca si munca silnica pe viata, sau sa fie eutanasiat! e un gunoi al societatii dar cred ca se spanzura el acolo!

  3. Bercea Răspunde

    Oricum nu iti dau maxim 4 ani ca nu vei mai sta acolo Razvane

    • cârcotaş Răspunde

      Adică Răzvan-criminal are prieteni în libertate?O puneţi de o evadare?4 ani durează să sapi tunelul?Explică-te!

  4. ioan Răspunde

    DOAMNE, oare cum se poate că niște oameni extraordinari, părinții și bunica sa, au crescut un MONSTRU???

  5. Alex Răspunde

    @Ioan. Buna intrebare. Cred ca si pentru ei a fost o surpriza, fiindca nu cred ca n-au sesizat unele aspecte care sa-l tradeze in acest sens. Sa luam niste retete din trecut, spre exemplu niste bande de raufacatori din vestul salbatic. Un tip intalneste pe un membru al unei bande, este racolat si de aici totul este stabilit, banda il va creiona spre profilul de monstru. Bine, ati putea zice ca acum nu sunt bande, eu va zic ca sunt. Va intreb doar ce fac tinerii nostri toata ziua daca cu invatatura nu se prea omoara? Ajunge un mar putred sa strice si celelalte mere, tot asa ajunge un singur individ cu probleme comportamentale ca sa-i duca la rele si pe ceilalti. De multe ori vorbele bune ale unui parinte sunt aruncate la gunoi cu doua-trei vorbe ale unui astfel de individ. Deci nu e greu sa ajungi monstru, in societatea noastra exista tot ce-i trebuie unui ins ca acest lucru sa se intample.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.