Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Măsuri anti-caniculă în municipiul Satu Mare: cișmele și dozatoare de apă în mai multe zone din oraș

Date fiind temperaturile ridicate care se anunţă în următoarea perioadă în municipiul reședință de județ, Primăria Municipiului Satu Mare și Apaserv SA vin în sprijinul sătmărenilor cu o serie de măsuri pentru combaterea efectelor caniculei.

Toate cişmelele publice au fost verificate, fiind funcţionale:  P-ța 25 Octombrie (lângă BCR), Parcul Central (vis a vis de hotel Dacia), Ceasul Electric ( colț str. Horea), B-dul Vasile Lucaciu (bloc Transilvania), Grădina Romei.

De asemenea, pentru o mai bună acoperire a zonelor intens circulate, începând de astăzi, 7 august, în municipiu vor amplasate dozatoare de apă în următoarele locații: Birou Abonați – Casieria S.C. Apaserv Satu Mare S.A. – str. Mihai Viteazu, intrare la Spitalul Județean Satu Mare ( Spitalul Nou), intrare la Spitalul Vechi, stația Transurban-str. Cuza Vodă.

Primăria Municipiului Satu Mare a solicitat operatorului de apă ca toate lucrările de mentenanţă sau investiţii la reţeaua de apă potabilă să fie reprogramate pentru a nu afecta livrarea apei către populaţie, în zilele caniculare. Singurele lucrări la care se va interveni sunt cele de avarii, cu maximă promptitudine.

Sursa: Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

5 comentarii

  1. RO Răspunde

    Foarte bine, pasim inspre normalitate.

  2. Carmen Răspunde

    Chiar azi am fost anuntati ca miine intre orele 12-15 se sisteaza furnizarea apei pt spalarea conductelor.Pina acum nu s-a putut,numai in cea mai mare canicula.Si sa nu zica cineva ca este URGENTA!!!!

  3. mae Răspunde

    mersi .daca ai pune bere ar fi mai ok primare

  4. 007 Răspunde

    Normalitatea amplasarii de cismele ,ca sa nu mai zic de toaletele ecologice,asa cum sunt in tarile mai civilizate,incepe cu montarea lor in TOATE PIETELE,PARCURILE si LOCURILE de joaca a copiilor .In rest ce pot sa spun,doar ca totul,dar totul este facut tipic pompieristic si fara un proiect viabil,util si ergonomic, intr-un oras ce (probabil) se vrea european.Dar vorba aia,suportam efectul unor INTERESE a unor nulitati ,INDIFERENT de ETNIE si/sau culoare politica pe care le votam si care la randul lor angajeaza-numesc analfabeti in functii care ne decid viitorul si nu in ultimul rand VIATA.Pentru necunoscatori ,orice strategie de modernizare si/sau modernitate cere strategii pe cele trei paliere de timp,mic,mediu si lung in FUNCTIE DE NECESITATI.Dar cu analfabetii functionali, nu numai ca este imposibil, ci iti trebuie TREI VIETI sa vezi vreo realizare si aceea…FOARTE SCUMPA si de multe ori NEFUNCTIONALA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.