Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

Nervi întinși la maxim! Vămile Petea și Urziceni, sufocate: zeci de mii de români ies din țară

Și la sfârșitul săptămânii trecute, punctele de trecere a frontierei sătmărene, mai ales la frontiera cu Ungaria au fost intens tranzitate. Pentru asigurarea unui trafic fluent, atât în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, cât și în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni au fost folosite toate arterele disponibile, în conformitate cu configurația punctelor.

Față de weekend-ul anterior, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a constatat o scădere a traficului pe sensul de intrare în România, dar a crescut numărul persoanelor care au ieșit din țara noastră. Din punct de vedere statistic, de vineri dimineață, 10 august a.c., și până luni dimineață, 13 august a.c., prin PTF Petea au intrat în România aproape 41.000 de persoane, care au călătorit cu aproximativ 12.500 mijloace de transport. În aceeași perioadă, numărul cetățenilor care au ieșit din țara noastră a fost de circa 33.000, aceștia călătorind cu 9.600 mijloace.

Și Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni a fost foarte tranzitat în perioada amintită. Prin acest punct au intrat în țara noastră aproape 5.000 persoane, cu 1.700 mijloace de transport, în vreme ce pe sensul de ieșire s-au prezentat peste 7.000 cetățeni, cu peste 2.600 autovehicule.

Reamintim participanților la traficul transfrontalier că au posibilitatea de a accesa în permanență pagina de internet  www.politiadefrontiera.ro, unde aplicația trafic online le oferă informații despre media timpilor de așteptare din punctele de trecere a frontierei, date care sunt actualizate în permanență.

Sursa – Poliția de Frontieră

19 comentarii

  1. Cris Răspunde

    În sfârșit.

  2. Pop Ioan Răspunde

    S-a sfirsit “spectacolul” de la Bucuresti si capsunarii se intorc de unde au venit, poate mai prind un pic de concediu.

  3. Da Răspunde

    Lasa-i sa plece usor sa steaI mult si bine in caldura

  4. Alex Răspunde

    Ce repede a trecut concediul, poate in viitor veti alege destinatii mai exotice: Palatul Cotroceni, Palatul Parlamentului, Sediul DNA, Sediile celorlalte partide politice, si cate si mai cate mimunatii ale Romaniei, mereu surprinzatoare si mereu primitoare. Pe curand baieti!

  5. Alex Răspunde

    Eu va recomand sa va faceti un partid al Diasporei ca sa nu mai picati de fraieri in vreo disputa politica ciudata din tara.

  6. ciprian Răspunde

    Asta-i razbunare pesedista…

  7. Alex Răspunde

    @ciprian. Gresit. Eu cred ca vine de la ciuma neagra. Cred ca se pot manipula cu actuala tehnica grupuri de oameni, ceva de genul de care a fost acuzat Zuckerberg, in asa fel incat sa faca anumite lucruri. O mana nevazuta i-a dus pe cei din Diaspora in piata ca sa dea jos Guvernul. Datele se pot lua de pe retelele de socializare, restul e chestiune informatica. Ce phihoza s-a creat pe retelele de socializare inainte de proteste!- probabil fiecare protestatar a crezut ca e suficient sa mearga acolo si Guvernul nu va mai fi. Oare cine sa fie mana aceea invizibila?

    • Soros Răspunde

      Alex, am plătit să vină la protest nu să fie gazați de e-on distribuție gaze PSD!
      Tu ca postac bugetar nu pricepi că se termină în curând cu leafa ta că nu mai este de unde!

    • vax albina Răspunde

      Greşeşti!Cred că nu au fost 10% diasporeni ci bucureşteni antiPSD amestecaţi cu golani de Ilfov.Iar guvernul,da,va cădea dar nu că n-ar mai putea sta,că-i doare la banană de proteste,dar li se prăbuşeşte credibilitatea partidului în interior şi exterior.Tot acreditezi ideea că cineva manipulează minţile acestor oameni.Ingrijorător cum poţi gândi asemenea inepţii.

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        “Tot acreditezi ideea că cineva manipulează minţile acestor oameni”

        Ar fi trebuit să citiți comentariile (lăsate să treacă) de pe site-urile Adevărul, Hotnews, Ziare.com și să vedeți cum se organizau.
        Dar puteți să citiți și comentariile de acum, de parcă Jandarmeria trebuia să dea loc liber protestatarilor să intre în clădirea Guvernului.

        • vax albina Răspunde

          Jandarmeria trebuia să bată dacă asta te încălzeşte dar cu discernământ nu cu excese prosteşti.Se vede clar că nu au experienţă în exploatarea arsenalului din dotare.Cred că au aşteptat de mult ocazia să vadă cum este.Şi să nu ne închipuim că jandarmi se fac din altfel de oameni decât celor care le place profesia asta adică bătaia.

  8. Alex Răspunde

    No comment!

  9. Alex Răspunde

    Nu voi suferi daca nu vor fi bani la buget, dar eu cred ca vor fi, nu sunt pesedist si mi greata de unii ministri din guvern, postez pentru cine vrea sa citeasca ce scriu. In primul rand, organizatorul nevazut a pregatit impecabil protestul, pentru asta nota 10. Nu e usor sa-i aduci din cele 4 colturi ale lumii, pe canicula, in Bucuresti, probabil multi pe banii lor. A fost un protest de schimbare a Guvernului deci utilizarea fortei unor manifestanti era luata in calcul. Ceva n-a functionat la spargerea barajului jandarmilor, fiindca daca reuseau sa-l sparga la viteza cu care s-au derulat lucrurile, era o chestiune de timp sa se ajunga in Guvern. Cred ca cel care a coordonat jandarmii a fost mult mai bine pregatit decat anticipau unii, probabil va fi scos vinovat de cei din opozitie. Nu ma intreba de gaze, cand e vorba de care pe care conteaza cine castiga. Mie imi pasa de ce se intampla in tara si as aplauda pe oricine care vine cu solutii. Dar sa spui numai ca ceilalti sunt rai si tu sa nu spui nimic despre tine pentru mine e inacceptabil. De chibiti tara e plina.

    • vax albina Răspunde

      Adică dacă spărgeau barajul,golanii violenţi ar fi ajuns la guvern ar fi ocupat birourile şi gata,guvernul era schimbat.Sau ar fi profitat alţii de violenţe să facă un nou guvern a doua zi?Cine se hazarda la un asemenea ,,ofertă” şi ce recunoaştere internaţională ar fi avut un asemenea guvern??Adică vrei să spui că jandarmii,de 10 ori mai mulţi decât golanii din piaţă ar fi putut fi zdrobiţi?Nu vreau să te jignesc dar gândeşti extrem de simplist.Dacă vrei să pari echilibrat nu poţi emite asemenea idei.

  10. Alex Răspunde

    Nu conta proportia dintre jandarmi si protestanti, bataia s-a dat intr-un spatiu restrans, acolo au blocat bine jandarmii. Nu multi din presa internationala ar fi plans dupa un guvern PSD din Romania.

  11. Alex Răspunde

    Golanii din piata au fost batausi sadea, as fi curios sa stiu cine sunt. Acum toate tv-urile antiguvernamentale sunt cu tunurile pe cel care a coordonat jandarmii. Asta inseamna ca tipul i-a incurcat rau de tot si guvernul e acolo pentru el si jandarmii nu au cedat. Peste cateva zile gazele se vor risipi si din mintile oamenilor si cineva va ghici alta chestie politica ca asa-i in tenis, n-avem solutii dar in schimb stim sa lovim pe altii.

  12. Alex Răspunde

    Sunt unii idioti care zic ca protestele au fost organizate spontan, daca vreti sa credeti asa ceva omiteti ce-am scris mai sus.

    • idiot Răspunde

      Dacă erau organizate nu mai erau spontane,hotărăşte-te.Iar spontaneitatea ţine de faptul de a te aduna la faţa locului dintr-un motiv neprevăzut cu puţin timp înainte,ori mitingul a fost anunţat din timp.Nu mai face pe alţii idioţi înainte de a gândi ce scrii.Hai,la biserică cu tine şi roagă-te să fii iertat.

  13. Alex Răspunde

    @idiot. Da…ce esti asa de suparat, draga? … si cine sa ma ierte?…si pentru ce sa ma ierte? Ah, daca ai tu nevoie atunci e problema ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.