Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Ovidiu Silaghi ar putea ajunge din nou europarlamentar. Pe lista scurtă ALDE  

Sătmăreanul Ovidiu Silaghi, fost ministru, parlamentar şi europarlamentar, ar putea ajunge din nou membru în Parlamentul European. Potrivit Mediafax, el se află „lista scurtă” a potenţialilor candidaţi ALDE la alegerile europarlamentare din 2019.

Ţinta ALDE la alegerile europene din mai 2019 este obţinerea a minimum trei mandate de europarlamentar, au spus surse din partid pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, singura candidatură „bătută în cuie” în ALDE pentru alegerile europene este cea a Noricăi Nicolai, actual europarlamentar şi preşedinte al Consiliului Naţional ALDE. Nicolai va deschide lista candidaţilor formaţiunii la alegerile europarlamentare care se vor desfăşura în mai 2019, au adăugat surse din conducerea partidului pentru MEDIAFAX.

Fostul ministru PNL al Transporturilor, Ioan Ovidiu Silaghi, figurează pe „lista scurtă” a potenţialilor candidaţi ALDE la europarlamentare, au mai spus sursele menţionate. De asemenea, surse din ALDE au spus MEDIAFAX că încă un fost ministru PNL este luat în calcul în partid pentru o candidatură la alegerile europene de anul viitor.

Eurodeputatul Ramona Mănescu şi soţul acesteia, fostul primar al Sectorului 6 din Capitală, Rareş Mănescu, sunt interesaţi şi ei să obţină un loc eligibil pe lista ALDE la europarlamentare, au adăugat sursele citate pentru MEDIAFAX.

Contactat de MEDIAFAX, Silaghi a declarat miercuri că nu i s-a propus să candideze la alegerile europene. „E prima oară când aud. Nu am primit această propunere”, a spus acesta.

Întrebat dacă vrea să candideze la europarlamentare, Silaghi a răspuns: „Ştiţi că e Sf. Mărie şi noi mergem la Biserică aici. Deci nu am cum să vorbesc acum”.

Vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea a declarat, pe 6 august pentru MEDIAFAX, că partidul nu a stabilit încă un calendar pentru depunerea candidaturilor la europarlamentarele din mai 2019, însă este posibil ca eurodeputatul Norica Nicolai să deschidă lista formaţiunii.

Nicolai a afirmat, pe 14 august pentru MEDIAFAX, că încă nu a luat o decizie în legătură cu o posibilă candidatură la alegerile europarlamentare din mai 2019, însă este onorată de propunerea unor colegi de partid de a deschide lista candidaţilor.

 

7 comentarii

  1. Johny Bravo Răspunde

    Propun să fie deputat planetar să reprezinte ALDE pe Marte numai să scăpăm odată de el!

  2. Unu' Răspunde

    De ce nu?!?
    Decât semi-analfabeta Viorica-Vasilica Dăncilă, ăsta e de 1000 de ori mai bun!

  3. Ana Poda Răspunde

    Imi plac coruptii destepti !! Au stofa,nu ca Sova,Mitrea sau alti fraieri care fac puscarie…Cand zici Basescu,Blaga,Silaghi,Ioan Oltean,Videanu,Berceanu…zici nume grele ,nu absolventi de ai Inaltei Scoli de ”Tapi Ispasitori” !!!!

  4. ciocan Răspunde

    Nu se lasa penalii astea…numai functii vor..mai puneti osul la munca..!!!!

  5. satmarean Răspunde

    A fost parlamentar, europarlamentar, ministru, și ce a făcut pentru sătmărenii care l-au votat????

  6. Ben Răspunde

    Ce sa te mai astepti . Doar hotii ne reprezinta peste tot . si asta e cel mai mare hot din judetul sm. Ai face un judet bucuros daca ai disparea dracu din peisaj . Ca deja vomitam numai cand iti vedem fatza de libidinos .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.