Ultima actualizare: azi, 19:23
Locale

Percheziţii ale mascaților! Alcool produs ilegal la Satu Mare!

Polițiștii din Mureş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, efectuează în aceste momente 24 de percheziții în 5 județe, printre care și Satu Mare, la sediile unor firme și la domiciliile unor persoane bănuite că au cauzat un prejudiciu de 500.000 de lei, prin săvârşirea infracţiunilor de achiziţie şi deţinere produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, peste limita admisă de lege, precum şi spălarea banilor. Vor fi puse în executare 5 mandate de aducere.

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş şi a Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, efectuează 24 de percheziții în județele Mureş, Maramureş, Satu Mare, Braşov şi Covasna.

Perchezițiile sunt efectuate la sediile unor firme și la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de achiziţie şi deţinere produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, peste limita admisă de lege, precum şi spălarea banilor.

În perioada ianuarie – iulie 2018, atât membrii unei grupări nestructurate de persoane cât şi reprezentanţii unor firme, ar fi produs alcool pe raza judeţelor Maramureş şi Satu Mare, fără a fi contorizat şi evidenţiat, după care l-ar fi transportat şi distribuit pe raza judeţelor Mureş, Covasna şi Braşov, fiind ulterior comercializat către beneficiarii finali.

Apoi au introdus banii obținuți din activități ilicite în circuitul legal prin creditarea unor societăţi comerciale, prin achiziţia de imobile şi autovehicule, încercându-se a se ascunde natura provenienţei veniturilor şi crearea aparenţei de legalitate a activităţilor economice.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat, estimat până acum, este de 500.000 de lei.

Vor fi puse în executare 5 mandate de aducere.

La percheziţii participă și poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Maramureş, Satu Mare, Braşov şi Covasna, precum şi jandarmi din cadrul grupărilor de jandarmi mobile din Tîrgu Mureş, Braşov şi Cluj-Napoca.Polițiștii din Mureş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, efectuează 24 de percheziții în 5 județe, la sediile unor firme și la domiciliile unor persoane bănuite că au cauzat un prejudiciu de 500.000 de lei, prin săvârşirea infracţiunilor de achiziţie şi deţinere produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, peste limita admisă de lege, precum şi spălarea banilor. Vor fi puse în executare 5 mandate de aducere.

 

Pearl Beauty Center

4 comentarii

 1. mae Răspunde

  la bran un control va rog

  • Unu' Răspunde

   Fugi bă d’aci, tu crezi că cu mafia asta de la conducerea parlamentului are careva curaj să meargă acolo?

 2. Rodica Răspunde

  De-aia fac verificari la ……concurentii lui Bran ! Sa-i lase cale libera ; doar nu credeti ca-i vizat Bran ! Prin absurd , sa fie si el controlat , iese curat lacrima , suntem linistiti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.