Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

TAROM va uni toate regiunile ţării prin curse de linie. Ce spune compania despre Aeroportul Satu Mare

 Tarom va avea curse interne, de linie, ce vor uni toate regiunile ţării, începând de anul viitor, a anunţat, vineri, directorul General al companiei aeriene Werner-Wilhelm Wolff.

Acesta a spus, citat de Agerpres: “În 2019, Tarom va uni toate regiunile din România cu zboruri interne. În Constanţa, am fost prezenţi anul acesta, prin programul întocmit în iarnă, la scurt timp după ce am preluat managementul, cu o cursă de Satu Mare cu două frecvenţe săptămânale, care are succesul scontat. La Constanţa nu am fost prezenţi de prea mult timp şi, sincer, m-am gândit cum ar fi să conectăm şi Bucureşti de Constanţa şi este de luat în calcul şi o astfel de pers­pectivă. Eu văd un interes crescut pentru Constanţa, dar trebuie schimbată, totuşi, imaginea turismului de pe litoral”.

Reprezentantul Tarom a anunţat că, pentru anul 2019, compania aeriană vrea să pună la dispoziţia tur-operatorilor români între două şi patru aeronave, pentru a deservi cursele charter pe care acestea le vor organiza şi oferta turiştilor în cadrul pachetelor externe.

„TAROM planifică, pentru anul 2019, să pună la dispoziţia strict a agenţiilor de turism 2-4 aeronave şi astfel cursele charter ce vor fi create de tur-operatori anul viitor nu vor fi afectate de programul curselor regulate, de linie. Şi în plus, vă declar în premieră că în toamna acestui an, la Târgul Internaţional de Turism Bucureşti, vom relansa pe piaţă Tarom Tours, o aripă a TAROM care va vinde propriile pachete turistice şi curse charter pe piaţă”, a mai spus Wolff.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.