Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Ridicarea maşinilor începe din octombrie. Sătmărenii nu vor să lucreze la ADP!      

Ridicarea maşinilor parcare ilegal în municipiul Satu Mare va începe din luna octombrie. Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi că la ocuparea anumitor posturi nu s-a prezentat nimeni deoarece salariile sunt mici. Mai mult, şi cei care s-au angajat de abia acum au fost trimişi la cursuri de macaragii deoarece există un singur astfel de curs acreditat în România. Astfel, ridicarea maşinilor începe doar din luna octombrie.

“În cursul lunii septembrie se va termina cursarea angajaţilor macaragişti care se vor ocupa de această activitate, ridicarea maşinilor din municipiul Satu Mare. Autospeciala o avem deja la dispoziţie. Din păcate această cursare nu am putut să o facem deoarece se organizează un singur curs acreditat în toată ţara, şi acesta a început în luna august. Urmează să se termine în septembrie şi sper ca din începutul lunii octombrie să putem să ne apucăm de această activitate”, a declarat spus primarul.

În total, având în vedere faptul că se va lucra în trei schimburi, ar fi nevoie de 22 de angajaţi, dar activitatea va fi începută cu 10 persoane.

“Urmează să mai scoatem la concurs anumite posturi unde nu s-a prezentat nimeni. Din păcate, nu se înghesuie lumea pentru acest serviciu. Nu este uşor să angajezi un şofer având în vedere posibilităţile de salarizare la Administraţia Domeniului Public. Dacă nu se va prezenta nimeni, vom face o restructurare a angajaţilor din cadrul Administraţiei Domeniului Public. Aşa vom începe activitatea şi cu personalul care-l avem la dispoziţie”, a precizat edilul.

Totalul taxelor pentru recuperarea maşinilor ajunge la 550 de lei, bani care includ amendă, tarif de ridicare şi de depozitare.

10 comentarii

  1. Karlos Răspunde

    In orice domeniu administrat de catre Primarie sau C.J se intra cu “premiu” …

  2. avut Răspunde

    sa dea Domnul cat mai repede sa va apucati de treaba…

  3. Driver 81 Răspunde

    Sper din tot sufletul ca primele masini ridicate sa fie al lui:
    Primar prefect politie finante mancatori din bani publici ….si multe alte gunoaie zis oameni din cadrul conducerii. Nicidecum un om sarac care are salar minim pe economie.
    …és ne feledjük hogy ez az “ember” iskolatársam volt.
    Egy bájgunár. 2 db egészséges épp mondatot NEM tud kimondani. Kereskényi úr.

  4. Eu Răspunde

    Driver esti obosit rau de tot!!! E foarte simplu! Platesti parcarea si nu iti ridica masina!!! Ce tot vorbesti de oameni saraci si baliverne?!? Du-te cu bitza ca alea nu se ridica! Sau pe jos…

  5. Driver 81 Răspunde

    Ptr tine boul de eu.
    Poti sa platesc si 20 de lei pe ora daca NU este loc unde sa parchez.
    Ce prost si incult esti…sau esti catalin cheovari balbaitule.

  6. Eu Răspunde

    Prima data invata sa scrii corect si pe urma discutam! Deocamdata tu esti cel incult, citeste ce ai scris! Iar daca e vorba de numarul locurilor de parcare atunci fa bine si nu parca in usa cladirii in care vrei sa intri! Ti-am zis, ai varianta cu bitza! Incultule…invata sa scrii!!!

  7. RO Răspunde

    Apoi sa mai faci misto de cei din Caracal cand ai cheovarii si driverii locali ?

  8. giovanni Răspunde

    Domnule primar inainte sa pui acest plan in miscare si sa faci si mai mulți bani pe spatele oamenilor de rand mai întâi ar trebui sa amenajezi parcări si pe urma putem discuta despre masini parcate abuziv,dacă nu au oamenii unde sa parcheze normal ca parchează pe unde pot .

  9. Carmen Răspunde

    Puteti testa utilajul pe doua masini abandonate din februarie-martie,pe Iuliu Maniu 20.Un mercedes negru cu numar de Alba si un BMW gri metalizat cu numar de Harghita.Va dati seama cind in dreptul lor se intilnesc doua autobuze ca si vis-a-vis sint parcate masini.Poate cineva,undeva le cauta cu disperare.Si politia locala trece zilnic linga ele de mai multe ori si nu le vede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.