Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Teribilism în trafic: vitezomani și șoferi băuți. Polițiștii sătmăreni au dat amenzi pe bandă rulantă

În cadrul activităților desfășurate de către polițiștii sătmăreni, în cursul zilei de ieri,  21 august a.c., pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, și  pentru prevenirea accidentelor rutiere, aceștia au aplicat peste 115 sancțiuni contravenționale, în valoare aproximativă de 35 000 de lei.

Totodată, pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii rutieri au dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto, pentru nerespectarea regimului de viteză și pentru consum de alcool și au ridicat un certificat de înmatriculare.

Șase conducători auto, cu vârste cuprinse între 27 și 37 ani au fost surprinși de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 102 km/h-120 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă legală admisă de 50 km/h.

Un conducător auto, de 43 de ani, din Dorolț a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru siguranța proprie, dar și a celorlalți participanți la trafic, conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte atât viteza legală admisă, cât și celelalte reglementări legislative în domeniul rutier.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

 

 

3 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Bravo!!! Zilnic ar trebui sa faca asta!

  2. Garuboz Răspunde

    Ai dreptate in orasu asta este foarte mare indisciplina in trafic,asa ca este musai s-a fie disciplinate persoanele respective intr-un fel.

  3. Unu' Răspunde

    Iarăși, foarte bine fac ce fac, DAR ar trebui s-o lase mai moale cu pânda vitezomanilor, câtă vreme în traficul urban ESTE HAOS!!!! Asta fără diasporă, acum cu ei, este mult accentuat haosul din trafic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.