Ultima actualizare: azi, 13:35

Locale

FOTO. Fântână arteziană uitată de lume, în municipiul Satu Mare. Oamenii cer explicații

Mai mulți sătmăreni se întreabă ce se întâmpla cu fântâna arteziană din Soarelui, aparent lăsată de izbeliște de cei care ar fi trebuit să o întrețină. Fântâna, acoperită cu o prelată, pare lăsată în voia sorții.

Oamenii spun că fântână arată așa încă din luna mai, iar de atunci nimeni nu s-a mai apropiat de ea. Prelata cu care este acoperită a fost și ea făcută franjuri în unele locuri, iar pe zi ce trece, întrebările sătmărenilor din zonă se înmulțesc.

,,Aloooo, fântâna din Soarelui!!! Așa arăt din mai! Cel puțin luați cârpele că mă încing!!!”, este mesajul unui sătmărean, postat pe Facebook alături de o poză cu fântâna uitată de lume.

7 comentarii

  1. y Răspunde

    Probabil se așteaptă sezonul rece când vom avea maaare nevoie de ea. Al naibi coordonarea lucrărilor!

  2. Lucia Răspunde

    La fel este situatia cu arteziana de linga catedrala ortodoxa de pe str. Republicii.
    Acum ar fi mare nevoie de un pic de racoare data de acete fintini.

  3. Alex Răspunde

    Au intrat în reabilitare. Dar când se va începe reabilitarea nu se știe

  4. Rigo Rigo Răspunde

    Nah vegig aj skris cseva kare nem o sze konvine a primasnak kecsikerenyi! Ö dey bány la oldal kare sykrie cse frumosz fogg a boszketár meg a vandáll!

  5. ioooo Răspunde

    a inceput sarbatoarea la unguri, balciul anual, s-au ma rog anul asta a fost cate un balci/ circ pe bani publici in fiecare lume…in urmatoarele 2 saptamani il gasiti pe primar si conducerea consiliului judetean zacand beti prin gradina romei, la astea nu le cad in cap niste crengi pe acolo si nici nu-i caca ciorile, cred ca si ele s-au saturat de promisiunile politicienilor…romani/unguri, ca sa nu zica lumea ca fac discriminare :))
    apropo cand incep lucrarile la partea dinspre primarie a podului, ca pana se repara complet podul asta, o sa fie gata probabil celelalte 2 poduri din oras :))

  6. BOZGORU Răspunde

    Mai ringau ti-o muscat mata limba?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.