Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Unii șoferi nu se învață minte! Prinși la volan cu alcoolemii enorme, pe șoselele Sătmarului

În cursul zilei de ieri, 29 august, polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad au identificat în trafic pe raza localității Tășnad, un bărbat, de 57 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că acesta consumase băuturi alcoolice, aparatul indicând o concentrație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și polițiștii Poliției oraș Negrești Oaș au depistat un conducător auto, de 25 de ani, din Negrești Oaș, care se afla la volanul unui autoturism pe strada Victoriei, din Negrești Oaș, pentru care testarea cu aparatul alcooltest a indicat o concentrație alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii conducători auto au fost conduși la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.