Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Șef de Poliție la 28 de ani! Sindicaliștii acuză: ,,Sunt influențe politice!”

Proaspat inumit de ministrul de Interne, Carmen Dan, ca adjunct al IPJ Salaj, tanarul de 28 de ani Rolnic Calin va fi la comanda Politiei salajene saptamana aceasta.

Purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Maria Cristea a declarat, pentru Graiul Sălajului, că în perioada 16-19 iulie, seful IPJ Salaj, comisarul sef de politie Stirb Miron Aurel, este planificat in concediu de odihna, iar comanda Inspectoratului va fi asigurata de inspectorul adjunct de politie Rolnic Calin Ionut.

Atat inspectorul sef, Aurel Stirb, cat si adjunctul sau, Calin Rolnic, sunt numiti prin imputernicire pe posturile de conducere de la IPJ Salaj, acestea nefiind ocpate prin concurs.
Inspectoratul General al Politiei Romane l-a imputernicit pe Calin Rolnic in functia de adjunct al sefului Inspectoratului de Politie Judetean Salaj in 24 mai.

Numirea lui Calin Rolnic pe functia de adjunct al inspectorului sef IPJ Salaj este cu caracter temporar, pe o perioada de sase luni, pana cand se va organiza un concurs.
Calin Rolnic, are 28 de ani si este logodit cu Raluca Ciunt, fiica primarului PSD din Zalau, Ionel Ciunt, fost prefect al Salajului.

Pentru a putea ocupa functia de adjunct la IPJ Salaj, Calin Rolnic a fost mutat pentru 9 zile de la S.I.P.I. Salaj la I.P.J. Salaj, in cadrul Serviciului de Investigarea a Criminalitatii Economice. Apoi, ministrul Carmen Dan a emis un ordin prin care l-a imputernicit pe Calin Rolnic sa indeplineasca atributiile de adjunct al IPJ Salaj pe o perioada de 6 luni.

Liderul celui mai mare sindicat din Politia Romana spune ca Rolnic ocupa postul prin influenta politica

Dumitru Coarna, presedintele SNPPC, spune ca numirea lui Rolnic nu are la baza criteriile necesare pentru imputernicirea pe un astfel de post important.

“Singurul lui merit pentru a ocupa functia de adjunct este ca este ginerele primarului din Zalau, care este membru PSD, ca si Guvernul. Sunt influente politice prin care s-a facut aceasta imputernicire. Nu a existat in istoria Politiei adjunct la 27 de ani. El, daca ar fi sa candideze la un concurs pentru functia de adjunct, nu indeplineste conditiile prevazute de lege, nici din punct de vedere a experientei, nici din punct de vedere a vechimii de specialitate”, a declarat liderul sindical.

Sursa – Graiul Sălajului

2 comentarii

  1. george Răspunde

    așa-i în toată țara , numai javre pesediste sau pui de năpârcă comunistoidă , nu contează ca sunt analfabeți și incă cu caș la cavitatea bucală , șefimea toată bujetară este pesidisto – ciumă roșie , am ajuns mai rău ca pe vremea comuniștilor . Numai o revoluție ne mai salvează !

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      Eh, toate partidele la putere și-au pus oameni.
      Au fost și directori de instituții care au traversat toate regimurile cu bine, că unii sunt mereu directori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.