Ultima actualizare: azi, 17:08
Locale

Amenzi usturătoare. 25.000 lei, într-o zi, pentru transport ilegal de lemne

Amenzi usturătoare pentru mai multe persoane prinse că transportau lemne ilegal. O patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu pe raza localităţii Vama, a identificat, sâmbătă, 2 atelaje hipo şi trei autoturisme care transportau material lemnos. 

La solicitarea adresată proprietarilor vehiculelor şi autovehiculelor de a pune la dispoziţie documentele de provenienţă ale materialului lemnos, aceştia nu au putut prezenta nici un document valabil.

În acest context, patrula a dispus confiscarea întregii cantităţi de material lemnos şi depozitarea acestora în cadrul Primăriei Vama. Totodată, în fiecare caz a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 5000 de lei, în temeiul Legii 171 / 2010.

2 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Da ma-ntreb cine si ce a pazit pana au fost taiati acei copaci si incarcati ? Sa incarci ditamai cinci utilaje cu material lemnos si sa nu te deranjeze nimeni , cum e posibil ? Si mai zicea fosta ministra Pana ca nu se defriseaza nimic ilegal , ca totul este monitorizat , ca gps-ul padurilor si programele implementate …..bla,bla,bla ! Pana cand mai permitem ca impostorii si hotii sa conduca tara aceasta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tânăr prins cu droguri, în Micro 17. Jandarmii au intervenit

Jandarmii au prins un tânăr ce își confecționa țigări din vegetale uscate, în cartierul Micro 17. O patrulă de jandarmerie...

Închide