Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Amenzi usturătoare. 25.000 lei, într-o zi, pentru transport ilegal de lemne

Amenzi usturătoare pentru mai multe persoane prinse că transportau lemne ilegal. O patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu pe raza localităţii Vama, a identificat, sâmbătă, 2 atelaje hipo şi trei autoturisme care transportau material lemnos. 

La solicitarea adresată proprietarilor vehiculelor şi autovehiculelor de a pune la dispoziţie documentele de provenienţă ale materialului lemnos, aceştia nu au putut prezenta nici un document valabil.

În acest context, patrula a dispus confiscarea întregii cantităţi de material lemnos şi depozitarea acestora în cadrul Primăriei Vama. Totodată, în fiecare caz a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 5000 de lei, în temeiul Legii 171 / 2010.

2 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Da ma-ntreb cine si ce a pazit pana au fost taiati acei copaci si incarcati ? Sa incarci ditamai cinci utilaje cu material lemnos si sa nu te deranjeze nimeni , cum e posibil ? Si mai zicea fosta ministra Pana ca nu se defriseaza nimic ilegal , ca totul este monitorizat , ca gps-ul padurilor si programele implementate …..bla,bla,bla ! Pana cand mai permitem ca impostorii si hotii sa conduca tara aceasta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.