Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Tânăr prins cu droguri, în Micro 17. Jandarmii au intervenit

Jandarmii au prins un tânăr ce își confecționa țigări din vegetale uscate, în cartierul Micro 17.

O patrulă de jandarmerie aflată în serviciu în municipiul Satu Mare, în cartierul Micro 17, weekendul trecut, a observat o persoană de sex masculin care îşi confecţiona ţigări. La apariţia oamenilor legii, tânărul s-a speriat, încercând să arunce bunurile pe care le aveau în mână.

În fapt, tânărul a încercat să-şi confecţioneze ţigarete, folosind vegetale uscate care erau ambalate în plicuri de mici dimensiuni.

Patrula a procedat la identificarea tânărului, iar ulterior a trecut la efectuarea controlului corporal, ocazie cu care au descoperit asupra acestuia două plicuri cu vegetale uscate şi mai multe foiţe pentru confecţionarea ţigaretelor.

Existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea infracţiunii Deţinere de droguri de risc pentru consum, jandarmii au întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate pe numele tinerilor. Actele de sesizare au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Un comentariu

  1. Om Răspunde

    Va mai mirati? Daca Primaria arunca banii pe tot felul de festivaluri, unde in aglomeratie distribuitorii isi fac treaba. Vor fi tot mai multe cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.