Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

AquaStar Satu Mare se va închide în această lună. Urmează lucrări de renovare

AquaStar Satu Mare va fi închis în perioada 17-28 septembrie, pentru întreținerea generală a piscinelor. Reprezentanții AquaStar vor pregăti astfel, un cadru perfect pentru toți cei care doresc să se relaxeze, la piscine și SPA, într-o atmosfera specială și plină de surprize.

“Pentru noi, fiecare client contează. Și pentru că ne dorim să le oferim celor care aleg să-și petreacă timpul liber la complexul nostru, servicii de înaltă calitate, suntem nevoiți să închidem pentru a efectua renovarea generală”, au declarat reprezentanții Aquastar.

Complexul welness & spa Aquastar Satu Mare își va redeschide porțile pentru toți clienții, începând de sâmbătă, 29 septembrie, când bazinele cu apă termală, piscinele cu apă incalzită, saunele, saloanele de masaj, restaurantul și toate facilitățile vor fi din nou la dispoziția tuturor celor care doresc să se relaxeze într-o ambianță de neuitat.

4 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Poate directia de sanatate se gandeste ca e cazul sa faca verificari caci acolo bazinele sunt pline de ciuperci si foarte multa lume are infectii!

  2. edi Răspunde

    pai de aia se igienizeaza periodic omule. sa sa previna si sa se elimind daca e cazul ?

  3. avu Răspunde

    Nu vreau sa arunc cu pt ca acolo chiar se incearca mentinerea unui standard de calitate. Nu stiu cat de eficiente sunt solutiile ieftine luate din LIDL.
    Ma bucur cacse “face curat” si abia astept o sauna. 🙂

  4. avu Răspunde

    …sa arunc cu pietre…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.