Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Aurelia Fedorca: ,,Miza nu este Liviu Dragnea, este PSD. Partidul trebuie să rămână unit”

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat, vineri seara, după CEx, că în urma discuțiilor, partidul trebuie să rămână unit, pentru că „miza nu este Liviu Dragnea, este PSD”. Fedorca a precizat că Dragnea nu a fost de acord să supună votului retragerea sprijinului politic pentru Firea.

Aurelia Fedorca, lider al PSD Satu Mare, a spus că Liviu Dragnea nu a dorit să fie supusă la vot propunerea ca Gabrielei Firea să îi fie retras sprijinul politic.

”Partidul a ieșit mai întărit în urma CEx, era nevoie de o discuție în acest for în care toți și-au spus părerea, supărările și nemulțumirile. A fost o propunere pentru ca doamna Firea să demisioneze din funcțiile de conducere ale partidului iar dacă nu vrea să demisioneze să i se retragă sprijinul politic sau să fie exclusă din PSD, dar domnul Dragnea nu a fost de acord cu propunerea și nu s-a supus la vot. Miza nu este Liviu Dragnea, este PSD, partidul trebuie să rămână unit și ar trebui să tragă toți la aceeași căruță”, a spus Fedorca.

13 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Daca asa este de ce va cramponati in el? Face parte din jocul democratic si din prostie sau din altceva nu va dati seama sau nu vreti sa va dati seama ca imaginea asta cu penalii va face mai mult rau. Dati munitie la opozitie.

  2. Sătmărean Răspunde

    Să vă fie rușine celor ce sprijiniți un condamnat penal, Liviu Dragnea! Chiar nu vă pasă deloc de români, de cei care v-au votat? Creșterile de pensii și salarii la bugetari, cu care tot vă lăudați, aproape în totalitate au fost anulate de inflație.
    De asemenea, să vă fie rușine celor ce sunteți pentru grațiere și amnistie în anul centenar al Marii Uniri!
    În afară de interesele voastre, ale PSD, de salvarea penalilor, vă mai pasă de ceva?!!
    Rușine, PSD Satu Mare!!!

  3. Lili Răspunde

    Parcă Transilvania nu era cu teleormănenii inculți și hoți!
    Chiar sunteți un partid de slugi!
    Trageți la aceeași căruță dar în direcții diferite și dați România de gard!
    V-ați prelungit agonia cu vreo 2 luni până tot voi îl veți da jos pe primul penal al țării, membru al unei familii tradiționale!
    Doar așa reușiți să vă pulverizați partidul, să pierdeți mulți din votanți și chiar guvernarea, ceea ce este un lucru bun pt. țara pe care o batjocoriți, o prăduiți și o siluiți necontenit!

  4. M. Răspunde

    Liviu Dragnea a biruit. Zice-se, cu banii fondurilor de rezervă dați celor care îl puteau contesta. A biruit cu banii mei și ai tăi. Nu pentru a face – în anul centenar – o șosea europeană între România din Sud și cea Transilvană, ci pentru a produce un plus de putere puterii personale. El rămâne cel mai stalinist líder postdecembrist al României

  5. U. Răspunde

    PSD, cu o lașitate exersată, se prezintă ca un partid care adună în el rezidurile partidului care-l avea în frunte pe Ceaușescu.

  6. E. Răspunde

    Portretul PSD se scufundă și mai rău, schimonosit. Înțeleg că doar opt sau zece inși au avut curajul să se opună – pe față, că înjurături în culise am auzit – teleormăneanului. Jalnic.

  7. P. Răspunde

    Curând, sau mai încolo, victoria lui Dragnea va fi o înfrângere sinistră.

  8. S. Răspunde

    PSD, care a redevenit rapid PSDragnea, a moștenit tehnicile bolșevice, refuzând orice acomodare cu regulile patriotismului, pe care dictatorul împușcat – culmea – le avea.

  9. D. Răspunde

    Nu știu cât de patrioți sunt opozanții lui Dragnea. Am însă convingerea că acest individ, sub comanda deghizată a căruia au fost gazați copii în cărucioare, e un mare pericol pentru șansa țării mele de a trăi demn.

  10. C4s Răspunde

    Dupa referendum Liviu le arata la PSD-isti noua metoda de furat voturi si atunci o sa-l sustina si restul, sau oricum nu va mai avea nevoie de valori in partid, pt. ca frauda va fi uriasa si asa isi poate asigura procente suficiente.

  11. Liviu ddd Răspunde

    Cel m-ai ordinar penal.nesimtit.hotoman.excroc.etc rusine sa va fie ordinarilor .tradatorilor de tara .faceti legi doar pentru voi si tara asta o bagati in faliment

  12. cârcotaş Răspunde

    Prin legea amnistiei şi graţierii PSD vrea să dea un nou start,o nouă şansă celor care riscă închisoarea pt. fărădelegile făcute în anii trecuţi.Cât cinism!Ceva de genul,,Am furat fiecare cât a putut,aşa au fost vremurile,dar de mâine care fură…”

  13. valahu Răspunde

    Domna Fedorca cand va uitati in oglinda nu va vine s-a scuipati asa macar din cand in cand cand mai santeti treaza ?Rusine s-a va fie nu aveti onoare si nici un strop de demnitate!Si va mai zic ceva functia pe care momentan o ocupati este vremelnica si nu este o meserie .Nu mai pot s-a zic nimic ca ma apuca scarba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.