Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO&VIDEO. SCANDAL. A aruncat mai mulți pui de pisică și era să dea cu mașina peste un tânăr

Scandal, vorbe grele și amenințări la periferia municipiului Satu Mare. Un bărbat ar fi aruncat mai mulți pui de pisică într-o zonă de la marginea Sătmarului și ar fi încercat să dea cu mașina peste cei care l-au luat la rost, cel puțin asta susțin mai mulți sătmăreni, implicați într-o adevărată dispută.

Concret, mai mulți sătmăreni care locuiesc într-o zonă de la periferia municipiului Satu Mare spun că bărbatul din imagine, aflat la volanul unui SUV Mercedes, a aruncat în zona lor mai mulți pui de pisică. Imediat, oamenii l-au luat la rost pe bărbat, spunându-i să nu lase animele acolo, că doar nu e ,,groapă de gunoi”. Nervos din cale afară, bărbatul ar fi acționat extrem de dur.

Oamenii din zonă spun că acesta a demarat în trombă cu mașina, lovind un tânăr care se pusese în fața autoturismului pentru a-i cere socoteală șoferului.

,,Așa aruncă domnul pisicuțe. Când i-am spus nu le arunce că vor muri, a dat cu mașina peste noi”, a declarat sătmăreanca ce a filmat întreaga scenă.

 

 

 

14 comentarii

  1. Stefia Răspunde

    Important e ca Gunoiul are Mercedes bâi!

    • Rycy Răspunde

      Haloo,Hallo bine că nu erau câini că sărea ca arsă doamna Lucre ,vai copiii mei să ajungeți voi în stradă. Stop vă iau la mine că doar am potențial a încasat moșul destul.

    • Puly Răspunde

      Boschetara de la periferie are telefon inteligent din ajutor social și o gură cât un magnetofon.

  2. Mocanu Răspunde

    SM 01 MOC nu vi se pare cunoscut taranul?

  3. Alex Răspunde

    In sfarsit o atitudine civica corespunzatoare impotriva abandonului de animale in mediul inconjurator. Sa nu ne miram daca cineva a gasit un sarpe anaconda sau daca altcineva va gasi vreun alt animal exotic astfel incat sa-si faca cruci cand il va vedea.

  4. Carmen Răspunde

    Are bani pt Mercedes,si nu are sa-si sterilizeze pisica.Sau si-a dat toti banii pe masina.Inteligenta si bunul simt nu intra in dotarea standard al “jeepanelor”.

  5. Pavel Răspunde

    Cine-i Mocanu de la AutoReflex???

  6. Geo Răspunde

    Da este Mocanu de la Autoreflex. RUSINE !!!.
    Dorim urgent sa stim ce masuri au luat autoritatile in acest caz.

  7. n Răspunde

    R.I.P. pt ei

  8. neth Răspunde

    asa se face la ei acasa :))) bani au dar omenire in heam
    fmm in taota familia lor de boschetari

  9. Calin Răspunde

    Mai Mocanu dapoi tu de astea faci. RUSINE !

  10. Alex Răspunde

    Cel putin doua institutii ale Statului ar trebui sa vada despre ce este vorba pentru ca tipul a abandonat niste animale si apoi a incercat sa-l loveasca cu masina pe tanar. Daca nu va fi sanctionat vor crea un precedent si pentru altii sa comita astfel de lucruri, eu sper ca avem institutii serioase in tara asta a Mercedesului.

  11. corector Răspunde

    SM01MOC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.