Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Careiul și Livada ar putea deveni stațiuni turistice. Anunțul Ministerului Turismului

Ministerul Turismului vrea să ateste nouă localităţi sau părţi din localităţi, ca staţiuni turistice de interes local. Printre propuneri se numără și localitățile Carei și Livada din județul Satu Mare.
“Localităţile atestate vor putea fi promovate ca staţiuni turistice de interes local şi vor avea şanse mai mari ȋn atragerea de finanţări nerambursabile, ȋn condiţiile ȋn care unele programe de finanţare impun existenţa atestării ca staţiune turistică. Avȃnd ȋn vedere efectul multiplicator al turismului ȋn sectoarele economice conexe, precum transporturile, construcţiile, agricultura, artizanatul şi comerţul cu amănuntul, realizarea unor proiecte de dezvoltare a turismului ȋn localităţile atestate staţiuni turistice vor genera un impact benefic pentru dezvoltarea economică şi creşterea calităţii vieţii pentru rezidenţii acestor zone”, se arată în nota de fundamentare, citată de news.ro.
Autorii proiectului de act normativ spun că impactul pozitiv este determinat de creşterea circulaţiei turistice şi totodată a cifrei de afaceri a investitorilor din turism.

2 comentarii

  1. Soros Răspunde

    Tricolorul României la castelul din Carei?

  2. IOANA Răspunde

    ce cauta acolo ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.