Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Mormane de gunoaie! Imagini dezolante la intrare în județul Satu Mare

Imagini de-a dreptul dezolante la intrarea în județul Satu Mare, mai exact pe DN 19 în comuna Pișcolt, la granița cu Bihorul. Mormane de gunoaie și un peisaj sumbru îi întâmpină pe toți cei care își propun să folosească intrarea respectivă pentru a face un popas în Sătmar.

Cu toate că s-au cheltuit destui bani pentru a construi obeliscuri la toate intrările în județul Satu Mare, când vine vorba de întreținerea acestor zone, responsabilitățile par în a dispărea ca prin minune.

 

9 comentarii

  1. y Răspunde

    Puțină lectură pentru primari, președinte CJ și nu numai despre cum ar trebui făcut nu numai promis. Sau chiar avem nevoie de o întreagă armată de netrebnici?
    https://www.satmareanul.net/2018/09/12/a-taiat-in-carne-vie-40-din-functiile-de-conducere-din-cadrul-primariei-baia-mare-desfiintate/

    • Nha Răspunde

      Primu’ pe lista : citymanajeru’ , doi : arhitectu’ sef !

      • mihai Răspunde

        N ha Ce city-manager e la intrarea in judet ?

        • y Răspunde

          Nu, dar poți merge să admiri peisajul și la marginea orașului că este identic și acolo.

          • Bogu

            De vina suntem noi toti, oameni fara cultura. Ulterior vin cei responsabili cu curatenia si apoi Consiliu judetean sau mai stiu eu ce autoritati. Nu vreau sa generalizez dar traim intr-o societate fara valori. Aici trebuie lucrat foarte puternic.

  2. y Răspunde

    @Bogu, eu numai nu înțeleg, nu intră în căpățâna mea groasă de ungur că ce este așa de greu în a strânge mizeria asta și de a duce acasă cât o fi de departe sau de a arunca la primul coș de gunoi aflat în drum. Drept nu sunt multe coșuri că nu ne rezistă la „civilizația” noastră dar încă sunt. Iar valori noi nu prea sunt, pe cele vechi le băgăm ușor unul câte unul în pământ. Nouă ne rămâne Becali, Borcea, Gina Pistol, Bianca Drăgușanu sau alte siliconate-botoxate dezgustătoare. Sunt imaginea societății actuale degeaba vrem să negăm. Chestia asta cu ”nu arunca gunoiul băiete” vine cu cei 7 ani de acasă.

  3. Ionica Răspunde

    Niste tarani …ciobani analfabeti cei care arunca gunoaiele ….La munca in folosul comunitatii cu ei…si dosar penal

  4. Alex Răspunde

    Nu sunt orice fel de gunoaie: peturi de apa minerala si sucuri, doze de aluminiu pentru sucuri, cutii de carton, sticle de bere, etc. Cred ca este vorba de deseuri care le poti vedea in jurul unui magazin si s-ar putea sa fie vorba de vreun nenorocit de patron al unui astfel de magazin care asa a inteles el sa se debaraseze de ele. Apelez la inteligenta lui @Stupid People sa vad ce parere are sau …s-o las balta, el stie mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.