Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Cel mai mare proiect din istoria judeţului, aproape finalizat. 250 milioane de euro!

Scrierea celui mai mare proiect din istoria judeţului Satu Mare este aproape de finalizare, urmând să fie depus spre finanţare din fonduri europene. Proiectul este întocmit de către conducerea Apaserv Satu Mare şi are o valoare de aproape 250 de milioane de euro.

Potrivit informaţiilor obţinute de PortalSM, proiectul este unul extrem de complex şi se întinde pe aproape tot judeţul Satu Mare. În total reţeaua de apă potabilă va fi extinsă cu 435 de km, cea de canalizare cu 580 de km. Proiectul mai prevede 16 noi staţii de tratare a apei, 17 rezervoare de înmagazinare, 5 staţii de epurare, 308 cămine de pompare  apei uzate.

Proiectul urmează să fie depus spre finanţare prin Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare. Cofinanţarea administraţiei locale este de doar 2%. Valoarea totală este de 208 milioane euro fără TVA, adică aproape 248 milioane lei, cu TVA inclus.

Practic, lucrările vor avea loc în aproape tot județul Satu Mare, mai puțin în zonele în care deja s-au făcut investiții prin masterplanul implementat de Apaserv în valoare de aproximativ 100 de milioane de euro.

7 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    La asemene sume … începe războiul între partide …!!

  2. Raul Răspunde

    iaaa maaaai… Avem proiecteeeee de pulaaaa caluuuului!!! Numai autostrazi, spitale, scoli si salarii nu avem… :))))

  3. Apa de ploaie Răspunde

    Scrierea !?!?
    Redactarea, parcă sună. ….mai bine!

  4. SANTA CLAUS Răspunde

    BRAVO ….IN SFARSIT CEVA CEVA !!!!!!!!

  5. sifonat Răspunde

    Au avut grija sa isi i-a partea leului baietzi destepti..vezi camarila lui Govor…Stef..and company..stati linistiti…nu puteti voi numara cat au luat ei..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.