Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

Dragnea ar vrea să schimbe 9 miniştri. Ioana Bran, pe lista neagră

Mai multe site-uri centrale titrează faptul că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar vrea să schimbe 9 miniştri, iar sătmăreanca Ioana Bran, deţinătoarea portofoliului de la tineret şi sport, s-ar afla pe lista neagră.

Potrivit publicaţiilor din capitală, remanierea ar urma să aibă loc până la finalul acestei luni, fiind deja o listă cu câteva nume pe care ar putea să-i înlocuiască pe cei care vor lăsa libere fotoliile din Guvern.

Primul pe care Dragnea ar vrea să îl schimbe este chiar vicepremierul Paul Stănescu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii prin care se cerea demisia sa. Pe lista neagră a remanierilor s-ar afla și ministrul Justiției, Tudorel Toader, ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, ministrul Transporturilor, Lucian Șova,  ministrul Educației, Valentin Popa, ministrul Culturii, George Ivașcu, ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Burnete.

 

9 comentarii

  1. dr storm Răspunde

    este normal sa o schimbe pe inculta asta de bran! habarn nu are de nimic!

    • jos pcr Răspunde

      tocmai asta e, toti ministri pusi de dracnea sunt inculti, singurul motiv pentru care ar vrea sa o schimbe ca nu e inculta indeajuns pentru gusturile lui

  2. Unu' Răspunde

    Oricum n-avea ce căuta acolo!

  3. Rodica Răspunde

    Din doua , una – ori n-a mai ajuns …cotizatia la partid (sau n-a fost suficienta) , ori pana si parsivul Dragnea si-a dat seama de ….capacitatile intelectuale si profesionale ale ei ! Bravos , asa se-ntampla cand nu ai masura bunului simt si nu-ti recunosti propriile limite ! Dar nu-mi fac probleme , s-o gasi o functie de secretar de ….stat (la propriu si la figurat) si pentru tine !

  4. mae Răspunde

    ori no dat lapte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. mae Răspunde

    ori nu o stat la muls

  6. Raul Răspunde

    Eu zic ca stie sucius pulus…

  7. 007 Răspunde

    Ioana ,oamenii sunt cum sunt,rai,invidiosi,frustrati,etc,etc ,drept pentru care fac aceste atacuri la persoana.Ca le meriti sau nu,aici numai tu, si desigur, REZULTATELE VIZIBILE(nu cele citite) ale functiei, pot spune…Dar stii(mai mult ca sigur ca stii)care-i partea proasta ?Partea proasta este ca ORICAT de capabil(a) si/sau profesionist(a) ai fi, intr-un domeniu sau altul,atunci cand primesti postul moca si n-ai rezultate,in ochii lumii ESECUL ca persoana este garantat 100%.
    Sper sa nu se inample nimic cu remanierea ta(mai vreau si ardeleni(satmareni) in guvern,ca de sud-isti m-am cam saturat) si sa le dovedesti celor care au pariat pe tine ,ca nu s-au inselat,iar tuturor carcotasilor, ca n-are importanta cum ajunge cineva in functie,cand rezultatele se vad.
    P.S.Sper ca atunci cand nu vei mai fi in functie,sa nu rosesti cand te vei intalnii cu vre-un sportiv pe strada(vai de viata lor de sportivi)…si mai mult decat atat, cu SATMARENII ,si in special cei care si-au pus o speranta in tine !

  8. cetatean Răspunde

    Nu vreau sa fiu rau dar spuneti-mi o calitate de-a dsoarei Bran pentru postul de MINISTRU ! Experienta nu,in bransa nu,cu sportul nu atunci de ce a acceptat postu sa se faca si sa ne faca de rusine si pe noi sacmarenii,mai face si scenete la radio :))))La noi merge tot asa o facut si Base cu Eba alta toanta :)))Si PRM cu Gigi etc.Am avut noi si prefect cu 7 clase :))))prima data o facut facultatea si dupa liceul :)))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.